خواص برگ به و دمنوش آن برای سلامت بدن
به ، میوه ای زمستانی و بسیار پر خاصیت است که شبیه گلابی و معمولاً به رنگ سبز یا زرد روشن می باشد. میوه ای معطر و متعلق به خانواده ی گل سرخیان که از این لحاظ با میوه هایی همچون سیب و گلابی هم خانواده است. این میوه ریشه در مدیترانه دارد و در رده ی میوه های بومی نواحی گرمسیر جنوب غرب آسیا است. علاوه بر خاصیتی که خود میوه دارد ، بخشی از فواید دارویی درمانی اش درون برگهای زیبایش نهفته است. در ادامه ی این بخش از سلامت پلاس وی شما را با خواص برگ به و طرز تهیه دمنوش آن آشنا خواهیم کرد.
ارزش غذایی برگ به
این گیاه به دلیل داشتن عناصر مغذی دارای مزایای سلامتی است که هرکدام برای سلامت بدن نیازی مهم است که شامل:
ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6، ویتامین C، آهن، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، سدیم، مس و منگنز.
نگاهی کلی به خواص و فواید برگ میوه به در طب سنتی
1. برگهای برگ به تسکین درد در دوران قاعدگی کمک می کند.
2. در تخلیه و کاهش ترشحات واژن موثر است.
3. برای عملکرد صحیح کبد و پاکسازی کبد مفید است.
4- به صورت قابل توجهی برای زخم های زخم معده مفید است.
5- در بیماری هایی مانند برونشیت نقش بهبود دهنده داردد.
6. تارهای صوتی و گلو را نرم می کند.
7. کسانی که از بی خوابی رنج می برند، دمنوش میوه به برایشان عالی است.
8 برگ درخت کنیز برای مشکل سوء هاضمه مفید است.
9- بدن را آرام می کند و استرس را کاهش می دهد.
10- کسانی که از تنگی نفس رنج می برند دمنوش برگ درخت به برایشان یکی از درمان های سریع باشد.
11- برگ درخت به مشکل اسهال را در مدت زمان کوتاهی برطرف می کند.
12. استحمام با چای ولرم شده برگ انبه زیبایی پوست بدن شما را تضمین می کند.
13. تب را می کاهد.
14. از بیماران قلبی در برابر مشکلات جدی تر این عضو مهم محافظت می کند.
15.برگ به از افراد در برابر میکروارگانیسم های مضر در سیستم گوارش محافظت می کند.
16. بیماران مبتلا به کم خونی از خاصیت ضد کم خونی این برگ به راحتی بهره مند می شوند.
17- برگ درخت به برای مشکل سوء هاضمه مفید است.
خواص درمانی دمنوش یا همان چای برگ میوه به
درمان اسهال
اگر دچار اسهال شدید و برای درمان آن تصمیم به استفاده از داروهای گیاهی و خانگی گرفتید دمنوش برگ به یکی از بهترین نسخه هاست. یکی از فواید سلامتی برگ درخت کنترل، درمان مؤثر اسهال است. استفاده از برگ درخت به ، به عنوان یک مکمل یا نوشیدن چای با استفاده از برگ های درخت به برای رفع مشکلات گوارشی مانند اسهال بسیار مفید است.
تنظیم فشار خون
بررسی های انجام شده نشان می دهد برگ درخت به حاوی پکتین است. پکتین ترکیبی است که به گردش خون کمک می کند. در نتیجه مصرف منظم عصاره برگ درخت به ، می تواند فشار خون را نرمال ساخته و از فشار خون بالا جلوگیری کنید.
تقویت سیستم ایمنی بدن
برگ به ، به دلیل ترکیبات مفید و مهمی که دارد میتواند روشی باشد برای تقویت سیستم ایمنی بدن بدون مصرف دارو.
مبارزه با باکتری و ویروس
دمنوش برگ به جایگزینی سالم برای قهوه صبح شما باشد زیرا مزایای سلامتی برای سیستم ایمنی بدن شما دارد و سرشار از تانن است و تانن ها در مبارزه با قارچ، مخمر، باکتری و ویروس مؤثر هستند.
حمایت از سلامت قلب
از سلامت قلب پشتیبانی می کند همچنین به حفظ سلامت قلب کمک می کند. همانطور که می دانیم آنتی اکسیدان ها می توانند قلب را در برابر برخی بیماری ها مانند بیماری انسداد عروق قلب محافظت کنند. کمک های بهداشتی باید با ورزش روزمره یا فعالیت های سالم پشتیبانی شود.
کاهش کلسترول خون
در تحقیقات خاص با استفاده از عصاره برگ درخت انگور، ثابت شده است که سطح کلسترول بد را کاهش می دهد. این مطالعه با عصاره برگ درخت به برای افراد مبتلا به بیماری قلبی عروقی انجام شد.
کاهش و رفع کم خونی
کم خونی نوعی ناراحتی است که به دلیل کاهش مقدار آهن در بدن شما ایجاد می شود. و در واقع مصرف برگ درخت به ، نیازهای آهن شما را برآورده می کند.اگر به وضعیتی مانند کم خونی مزمن مبتلا هستید، می توانید با مصرف مقدار متعادل از برگ به مشکل کم خونی خود را رفع کنید.
خاصیت ضدعفونی کنندگی
برگ به یک ضدعفونی کننده کاملا قوی است. برای درمان زخم های سطحی ، در مقداری آب جوشانده برگ به را می ریزیم و می جوشانیم ، زمانی که برگ به نرم شد از آن به عنوان ضماد برای زخم ها استفاده می کنیم. از این جوشانده می توان برای شستشوی زخم ها استفاده نمود.
رفع مشکلات ریوی
برای درمان مشکلات ریوی ، تسکین درد ها و ناراحتی های قفسه سینه، نرم کردن مخاط ریه، سرفه، گرفتگی سینه، گلو و صدا همچنین برگ به را جوشاند و آن را به صورت ضماد بر روی سینه قرار داد ، سپس با پارچه ای آن را بپوشانید.
رفع گرفتگی در عروق قلب
برای تقویت سیستم قلب و عروق ترکیبات موجود در برگ به بسیار موثر است. برای رفع گرفتگی های رگ ها و عروق قلب از جوشانده برگ به استفاده نمایید و هر روز به مدت 20 روز یک لیوان از چای برگ به بخورید تا گرفتگی کرونر قلب رفع شود. برای کاهش فشارخون و کلسترول و پیشگیری از به وجود آمدن لخته های خونی مصرف جوشانده برگ به بسیار موثر است.
کاهش تورم چشم ها
برای کاهش تورم چشم ها از برگ های نرم شده به که در آب جوش جوشانده ایم ، استفاده نمایید و آنها را روی چشم ضماد نمایید.
تقویت موی سر
یکی دیگر از خواص برگ به تقویت کردن مو های سر است. برای تقویت موهای سر ، موهای خود را با جوشانده برگ به آغشته نمایید و یک کلاه پلاستیکی بپوشید پس از 1 ساعت مو ها را بشویید.
مفید در درمان سرماخوردگی
از آنجایی که پوسته به ماده ضد ویروسی را آزاد می کند، توصیه می شود هنگام سرماخوردگی، نوشیدن چای برگ به را در برنامه ی درمانی خود قرار دهیدد. چای گرم برگ درخت به به شما کمک می کند تا ضمن تسکین علائم سرماخوردگی مانند سرگیجه، تب، سرفه و عطسه، احساس بهتری داشته باشید.
می توانید لیمو، زنجبیل و عسل را برای سلامتی بیشتر خود به دمنوش برگ به اضافه کنید زیرا هریک از اینها خود در درمان سرماخوردگی موثرند.
درمان برونشیت
برونشیت شرایطی است که برونش شما ملتهب است. در نتیجه احساس تنگی نفس خواهید کرد در این حالت، برگهای میوه به که دارای خاصیت ضد التهابی هستند که می توانند برونشیت را درمان کنند. بنابراین، مصرف برگ درخت به می تواند به شما در کاهش مؤثر علائم برونشیت کمک کند.
مفید برای پوست های حساس
برخی از مطالعات نشان داده اند که اضافه کردن عصاره برگ درخت به ، به کرم صورت می تواند باعث کاهش تحریکات روی پوست حساس مانند خارش و سوزش شود. علاوه بر این، کرم غنی شده با عصاره برگ درخت به ، از پوست حساس محافظت می کند و این توانایی به دلیل داشتن سطح بالای پلی فنول موجود در برگهای به است.
درمان سوختگی های درجه پایین
عصاره های برگ درخت به می تواند به درمان سوختگی های سبک کمک کند. برگهای آرام درخت آرام و دارای خاصیت ضد التهابی بوده و از بروز عفونت های جدی در پوست سوخته جلوگیری می کنند.
عوارض و هشدارها برگ درخت به
برگ درخت به را به صورت خام مصرف نکنید.
افرادی که از یبوست رنج می برند، نباید از برگ درخت به استفاده کنند.
طرز تهیه دمنوش برگ به
دمنوش به طبیعتی گرم و معتدل و مصرف آن نشاط آور است.برای تهیه دمنوش برگ به
10 تا 15 عدد برگ را در 20 دقیقه بخیسانید و بشویید.
در یک قوری یا ظرف مسی یک لیتر آب بریزید و سپس برگ ها را اضافه کنید.
ظرف را روی حرارت بگذارید تا آب جوش آید.
پس از جوش آمدن زیر حرارت را کم کنید تا آب دیگر نجوشد.
گاهی برگ ها را بر هم بزنید.
پس از بخار شدن یک سوم آب چای آماده است.
برای معطر کردن دمنوش از هل یا چوب دارچین استفاده نمایید.
برای شیرین کردن دمنوش از عسل یا نبات استفاده نمایید.