مواد لازم برای خوراک بادنجان ایتالیایی
- بادمجان :500 گرم
- گوجه فرنگی :750 گرم
- پیاز :1 عدد
- جعفری ساطوری شده :قدری
- کره :100 گرم
- شکر:1 قاشق سوپخوری
- آرد سفید :1 قاشق سوپخوری
- پنیر پیتزا :100 گرم
- فلفل :قدری
- نمک :قدری
طرز تهیه خوراک بادنجان ایتالیایی
ابتدا بادنجان ها را به شکل حلقه ای خرد کرده و مقداری نمک بپاشید تا تلخی آن از بین برود ، در این فاصله پیاز را خرد کرده و با مقداری کره سرخ کنید.
پوست گوجه را بکنید و بعد از رنده کردن داخل پیاز بریزید، بعد از اینکه آب گوجه کمی کشیده شد جعفری را خرد کرده و اضافه نمایید.
در آخر آرد را بریزید و بعد از چند دقیقه تفت دادن از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
بادنجان های حلقه شده را با مقداری روغن سرخ کنید، قالب مورد نظر را چرب کرده و بادنجان ها را داخل آن بچینید و سس گوجه را روی آن بریزید.
در آخر باقی کره را آب کرده و به همراه پنیر روی مواد بپاشید.
قالب را برای 1 ساعت در فر قرار دهید، بعد از اینکه خوراک بادنجان خوب پخت و روی آن برشته شد ، از فر خارج کرده و با چند برگ جعفری تزیین کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک بادنجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خوراک بادنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .