مواد لازم خوراک مرغ و زردآلو
- مرغ :1700 گرم
- برگه زردآلو:100 گرم
- کره:20 گرم
- عصاره مرغ :500 میلی لیتر (2 پیمانه)
- پیاز قرمز :2 عدد کوچک
- چوب دارچین :1 عدد
- رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری
- زیره سبز:2 قاشق چای خوری
- پودر دانه گشنیز :1 قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل :½ قاشق چای خوری
- برگ گشنیز:برای سرو غذا
- زعفران:مقداری
طرز تهیه خوراک مرغ و زردآلو
ابتدا تابه ای را روی حررت قرار داده و کره را اضافه کنید تا آب شود، دو عدد پیاز را خرد کرده و داخل تابه تفت دهید.
در این فاصله مرغ ها را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ، کمی نمک و فلفل بزنید تا مرغ مزه دار شود.
زیره سبز ، زنجبیل ، پودر گشنیز ، دارچین را داخل تابه پیاز بریزید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود.
سپس مرغ را افزوده و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها را به خود بگیرد، حالا رب را بریزید و عصاره مرغ را هم اضافه نمایید.
بعد از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد زردآلو را افزوده و شعله را کم کنید و برای نیم ساعت اجازه دهید مواد بپزد و سس آن غلیظ شود.
در این فاصله برنج را با روش دلخواه طبخ کنید.
بعد از اینکه خوراک جا افتاد آن را در ظرف سرو بکشید و با برگ های گشنیز تزیین کرده و با برنج میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک مرغ و زردآلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خوراک مرغ و زردآلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .