دستور پخت خورش سیب و آلبالو
آلبالو در اواخر بهار و اوایل تابستان برداشت می شود که می توانیم آن را در انواع غذاها و دسرهای خوشمزه استفاده کنیم.یکی از غذاهای خوشمزه که میتوان با آلبالو تهیه کرد خورش سیب و آلبالو است که مانند خورشت به و خورشت کدو حلوایی بسیار لذیذ و پر خاصیت است. طعم ترش و شیرین این غذا باعث شده که طرفداران بسیاری داشته باشد.اگر شما هم کمی سیب ترش و آلبالو بی هسته دارید با ما همراه شوید که در ادامه طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو را برای شما در پلاس وی آماده کرده ایم.
مواد لازم خورش سیب و آلبالو
- گوشت خورشی (گوسفند یا گوساله) :200 گرم
- آلبالوی هسته گرفته :250 گرم
- سیب درختی ترش (متوسط) :1 عدد
- پیاز :1 عدد
- آب لیمو ترش :1 قاشق غذا خوری
- شکر :1 قاشق غذا خوری
- زعفران :¼ قاشق غذا خوری
- روغن :به مقدار کافی
- زردچوبه :به مقدار کافی
- لپه :بسته به دلخواه 100 گرم
- نمک و فلفل:به مقدار کافی
طرز تهیه خورش سیب و آلبالو
مرحله اول:
برای درست کردن خورش سیب و آلبالو ابتدا لپه را از چند ساعت قبل با آب سرد خیس دهید و بعد نیم پز کنید.
مرحله دوم:
قابلمه ای مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود.
در حین تفت پیاز ، مقداری زردچوبه هم به آن اضافه کنید تا بوی خامی زرد چوبه گرفته شود.
مرحله سوم:
بعد به پیاز تفت داده شده گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
بعد از تفت گوشت ، مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا بجوش بیاید و گوشت بپزد. در کنار پخت گوشت ، لپه نیم پز شده را هم به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم:
در این فاصله آلبالو ها را در کمی روغن تفت دهید .
بعد سیب ها را پوست بگیرید و به صورت درشت خرد کنید ، سپس در روغن تفت دهید.
بعد هر دو را به همراه نمک ، فلفل و مقداری زعفران در خورشت بریزید تا به همراه گوشت و لپه بپزند.
مرحله پنجم:
بعد از اینکه خورشت پخت و جا افتاد کمی قبل از برداشتن به آن آبلیمو و شکر را اضافه کنید و بگذارید تا چند جوش بخورد.
خورشت آماده شده را از روی حرارت بردارید و به همراه برنج در وعده شام یا نهار سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش سیب و آلبالو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش سیب و آلبالو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .