آموزش پخت خورش قیمه با قارچ
قیمه یکی از خوشمزه ترین و مغذی ترین خورش های ایران است. می توان گفت هر منطقه از ایران قیمه مخصوص خود را دارد که به روش خاصی طبخ می شود. خورشت قیمه را میتوان با گوشت و یا بدون گوشت هم تهیه کرد و اگر جزوه آن دسته ازکسانی هستید که تمایلی به خوردن گوشت ندارید و یا گیاهخوار هستید میتوانید خورشت قیمه را مانند خورشت قورمه سبزی با قارچ بپزید و تبحر خود را در پخت این غذا نشان دهید.خورش قیمه با قارچ یکی دیگر از انواع متفاوت طبخ قیمه است که اگر دوست دارید با این روش پخت خورشت قیمه خوشمزه آشنا شوید با ما همراه شوید.
مواد لازم برای خورش قیمه با قارچ
- 1 عدد:پیاز متوسط
- 250 گرم:لپه
- 2 ق س:روغن ( یا روغن زیتون )
- 300 -250 گرم: قارچ
- 2 ق س: رب گوجه فرنگی
- 1 پیمانه: آب گوشت
- 1 ق س: زعفران دم کرده
- 1 عدد: سیب زمینی درشت
- به میزان لازم : نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
- 1 ق چ:دارچین
- به مقدار لازم: روغن سرخ کردنی
طرز تهیه خورش قیمه با قارچ
مرحله اول:
برای پخت خورشت قیمه با قرچ ابتدا لپه را 3 تا4 ساعت در آب سرد خیس دهید.بعد قارچ ها را بشویید و اگر درشت بود به 4 قسمت تقسیم کنید.
مرحله دوم:
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
سپس پیاز را داخل روغن ریخته و تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
بعد لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کنید و به همراه مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید.
یک پیمانه آب گوشت را هم داخل قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید تا لپه پخته شود.بعد از کمی پخته شدن لپه ، قارچ ها را اضافه کنید.
مرحله سوم:
سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت خلالی برش بزنید و در روغن سرخ کنید.
رب را هم در کمی روغن تفت دهید و وقتی لپه کاملا پخته شد ، رب را به همراه مقداری نمک به داخل خورش اضافه کنید.
مرحله چهارم و نهایی آماده شدن خورش
مقداری از سیب زمینی ها را بردارید و بقیه آن را به همراه دارچین و زعفران در پایان پخت خورشت به داخل آن بریزید.
سپس خورش را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با سیب زمینی خلالی شده تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش قیمه با قارچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش قیمه با قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .