تهیه خورش کرفس به همراه نکات ریز
خورشت کرفس عطر و طعم بی نظیری دارد و مانند خورشت اسفناج ، خورش قیمه ، خورشت قورمه سبزی و بسیاری دیگر از غذاهای اصیل ایرانی ، خورشت معروف و محبوب است و طرفداران بسیاری دارد.تهیه خورش کرفس کمی قلق دارد که باید آن را بلد باشید تا بتوانید یک خورشت کرفس خوشمزه و جا افتاده درست کنید. اگر با ما همراه شوید نکات ریز و کامل تهیه یک خورش کرفس جا افتاده و مجلسی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای خورش کرفس
- کرفس پاک شده:450 گرم
- گوشت گوسفند خرد شده :100 گرم
- پیاز داغ :2 قاشق غذاخوری
- آبغوره :½ پیمانه (70 میلی لیتر)
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق مربا خوری
- نمک و فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
- روغن :به اندازه کافی
طرز تهیه خورش کرفس
مرحله اول:
در مرحله اول پخت خورش کرفس باید قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس گوشت را داخل آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
بعد به گوشت مقداری زردچوبه اضافه کنید و مختصری به همراه گوشت تفتش دهید. 2 تا 3 لیوان آب جوش داخل قابلمه گوشت بریزید و حرارت را کم کنید تا گوشت نیم پز شود.
مرحله دوم:
در فاصله پخت گوشت، کرفس ها را با برگ هایش خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. در حین تفت دادن کرفس ، به آن مقداری نمک و زردچوبه هم اضافه کنید.
بعد از اینکه گوشت نیم پز شد. کرفس های سرخ شده را به آن اضافه کنید تا در کنار هم بپزند.
مرحله سوم و نهایی پخت خورش کرفس خوشمزه:
بعد از پخت کامل گوشت و کرفس ، رب گوجه فرنگی ، آبغوره و پیاز داغ را به خورشت اضافه کنید و بگذارید تا خورشت کرفس جا بیفتد.
نکته ها :
برگ های کرفس را ریزتر از خود ساقه کرفس خرد کنید.
در هنگام تفت کرفس به همراه روغن از مقداری کره هم استفاده کنید خورشت ، خوش عطر تر خواهد شد.
نکات تکمیلی در مورد خورش کرفس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش کرفس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .