وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

خورش کرفس | طرز تهیه خورش کرفس رژیمی

خورش کرفس | طرز تهیه خورش کرفس رژیمی

در تهیه غذاهای کم کالری یا رژیمی اغلب طعم و کیفیت غذا قربانی رژیمی بودن اون میشه. ولی خورش رژیمی کرفس طعم و عطر خود را حفظ میکند و بسیار خوشمزه و لذیذ است.

طرز تهیه خورش کرفس رژیمی کم کالری و خوشمزه

 خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود.این غذا تقریبا شبیه خورش قورمه سبزی است و زمان جا افتادن آن هم تقریبا یکی است.البته نوع طبخ خورشت کرفس میتواند متفاوت باشد و بسته به رژیم غذایی شخص بسیار جا افتاده و به روغن افتاده تهیه شود و یا اینکه رژیمی و سالم تر.که ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش کرفس رژیمی را به شما آموزش دهیم.پس ما را دنبال کنید تا با نحوه پخت خورشت کرفس رژیمی آشنا شوید.

مواد لازم برای برای خورش کرفس رژیمی

مواد لازم میزان لازم
ساقه کرفس :500 گرم 500 گرم
برگ کرفس، نعناع و جعفری :  400 گرم 400 گرم
مرغ :300 گرم 300 گرم
آبلیمو :نصف استکان نصف استکان
سیر :2 حبه ( اختیاری ) 2 حبه
روغن زیتون  به مقدار کافی
نمک به میزان لازم
   
 
خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس رژیمی

مرحله اول:

برای طبخ خورشت کرفس ابتدا مرغ را بعد از شستن نمک بزنید و همراه یک عدد پیاز و 3-4 لیوان آب به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا تقریبا نیم پز شود.

مرحله دوم:

کرفس ها را بعد از پاک کردن و شستن به صورت نگینی ریز خرد کنید و در محلول آب و نمک رقیق قرار دهید تا علاوه بر طعم دار و ترد شدن کاملا ضدعفونی شوند .برگ های کرفس را همراه نعناع و جعفری ساطوری کنید و کنار بگذارید .کرفس های خرد شده را آبکش کنید .

مرحله سوم:

در تابه ای مقداری روغن زیتون بریزید. صبر کنید تا کمی روغن زیتون گرم شود .کرفسهای خرد شده را همراه با سبزی خرد شده داخل تابه بریزید، در صورت تمایل به استفاده از سیر، دو حبه سیر را داخل تابه رنده کنید و مواد را با حرارت متوسط به مدت 3 – 5 دقیقه تفت دهید تا از حالت خامی خارج شوند و کمی نرم شوند و همچنین طعم ساقه کرفس و سبزیجات با هم مخلوط شود. بعد مقداری زرد چوبه به مواد اضافه کنید، مواد را هم بزنید و حرارت زیر تابه را خاموش کنید.
مرحله چهارم:
 پیاز را از داخل آب مرغ خارج کنید و محتویات تابه را به مرغ اضافه کنید. مقداری فلفل سیاه به خورش اضافه کنید و در صورت نیاز ، یک تا دو لیوان آب به خورش اضافه کنید. حرارت زیر قابلمه خورش را زیاد کنید تا خورش به جوش بیفتد و بعد حرارت را ملایم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم و درب بسته به مدت 30-45 دقیقه کاملا جا بیفتد.
مرحله پنجم:
طی این مدت چند بار به خورش سر بزنید و از اندازه بودن آب آن مطمئن شوید.10 دقیقه آخر طبخ آبلیمو یا چاشنی ترش مورد نظر را به خورش اضافه کنید خورش را هم بزنید و اجازه دهید 10 دقیقه آخر خورش با درب باز بپزد و در آخر نمک و فلفل و چاشنی خورش را اندازه کنید و خورش را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
غذاهای رژیمی

نکات تکمیلی در مورد خورش کرفس

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش کرفس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع