طرز تهیه خورش کرفس رژیمی کم کالری و خوشمزه
خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود.این غذا تقریبا شبیه خورش قورمه سبزی است و زمان جا افتادن آن هم تقریبا یکی است.البته نوع طبخ خورشت کرفس میتواند متفاوت باشد و بسته به رژیم غذایی شخص بسیار جا افتاده و به روغن افتاده تهیه شود و یا اینکه رژیمی و سالم تر.که ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش کرفس رژیمی را به شما آموزش دهیم.پس ما را دنبال کنید تا با نحوه پخت خورشت کرفس رژیمی آشنا شوید.
مواد لازم برای برای خورش کرفس رژیمی
مواد لازم | میزان لازم |
ساقه کرفس :500 گرم | 500 گرم |
برگ کرفس، نعناع و جعفری : 400 گرم | 400 گرم |
مرغ :300 گرم | 300 گرم |
آبلیمو :نصف استکان | نصف استکان |
سیر :2 حبه ( اختیاری ) | 2 حبه |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش کرفس رژیمی
مرحله اول:
برای طبخ خورشت کرفس ابتدا مرغ را بعد از شستن نمک بزنید و همراه یک عدد پیاز و 3-4 لیوان آب به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا تقریبا نیم پز شود.
مرحله دوم:
کرفس ها را بعد از پاک کردن و شستن به صورت نگینی ریز خرد کنید و در محلول آب و نمک رقیق قرار دهید تا علاوه بر طعم دار و ترد شدن کاملا ضدعفونی شوند .برگ های کرفس را همراه نعناع و جعفری ساطوری کنید و کنار بگذارید .کرفس های خرد شده را آبکش کنید .
مرحله سوم:
نکات تکمیلی در مورد خورش کرفس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش کرفس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .