خون آشام های واقعی را بشناسید
این روزها در سینمای هالیود فیلم های ترسناکی تولید می شود که شخصیت اول داستان را خون آشام ها مختص خود نموده اند و به یکی از پرطرفدار ترین کاراکتر ها تبدیل شده اند. بسیاری از افراد بر این باورند که خون آشام ها ساخته ذهن بشر هستند و در افسانه ها و فیلم های هالیوودی جای دارند.
اما آیا در دنیای واقعی نیز خون آشام وجود دارد ؟ این خون آشام واقعی در کجا و چگونه زندگی می کند ؟ آیا از خوردن خون بیمار نمی شوند؟
علت خون آشام شدن برخی افراد
بیشتر افراد تصویری که از خون آشام ها در ذهن دارند دراکولایی با دندان هایی غیرطبیعی و ترسناک است که از خوردن خون لذت می برد . اما در زندگی واقعی خون آشام ها وجود دارند ، این افراد کاملا عادی هستند و موجودات ماوراء الطبیعی نیستند.
اتفاقی که باعث می شود برخی از افراد به خوردن خون علاقه نشان دهند و با خوردن خون احساس بهتری داشته باشند ، بلوغ متفاوت آنهاست.
بلوغ در افراد مختلف متفاوت است ؛ در برخی مواقع بلوغ با رشد مو و تغییرات هورمونی همراه است اما گاهی اوقات نیز بلوغ متفاوت و عجیبی پیش خواهد آمد و آن میل عجیب برخی از افراد به نوشیدن خون می باشد.
حدود 5000 نفر بر اثر بلوغ و به دلیل عملکرد نادرست و ناقص انرژی در بدنشان میل عجیبی به نوشیدن خون دارند و مانند بسیاری از تحولات عجیب دوران بلوغ ، خون خوار شدن آنها غیر قابل کنترل و امتناع است و خود در آن دخیل نیستند.خون آشام ها پس از نوشیدن خون احساس بهتری دارند به همین علت از این کار دست برنمی دارند.
ویژگی خون آشام های واقعی
خون آشام ها از نوعی بیماری که از دوران بلوغشان آغاز می شود رنج می برند و به خون خواری میل فراوانی نشان می دهند . اگر خون آشام ها خون نخورند مانند افراد گرسنه شکمشان صدا می دهد و دچار ضعف و سر گیجه و سردردهای شدید خواهند شد.
خون آشام های امروزی در روز و هنگام آفتاب بیرون نمی آیند زیرا بدنشان در مقابل خورشید درخشان می شود بنابراین بسیاری از خون آشام ها در شب ظاهر می شوند چون در تاریکی قابل شناسایی نیستند. خون آشام ها مانند باقی افراد ویژگی حسی و عاطفی دارند و آنها را با دیگران به اشتراک می گذارند اما برای آنها خون حکمغذا را دارد و در صورت نرسیدن خون به آنها رفتار افراد گرسنه را از خود نشان می دهند.
ابتلا به سندروم «رنفیلدز» و خون آشام شدن
علم پزشکی وجود خون آشام های واقعی را غیر ممکن نمی داند . پزشکان معتقدند خون آشام ها مبتلا به نوعی سندروم به نام «رنفیلدز» هستند و ناخودآگاه میل شدیدی به نوشیدن خون دارند.
افراد مبتلا به سندروم رنفیلدز هنگام کودکی با مشاهده خون هیجان زده می شوند و در سن بلوغ هیجان آنها بیشتر شده به طوری که به نوشیدن خون روی می آورند. این سندروم ناشی از نوعی بیماری روانی است که از کنترل فرد خارج می باشد.
برخی دانشمندان نیز معتقدند اختلالات ژنتیکی یا بیماری نادر این مشکل در افراد را به وجود می آورد و درمان ندارد . برخی خون آشام ها برای درمان خون خواری و حالت غیر طبیعی خود به پزشک مراجعه می کنند اما متاسفانه هیچ درمانی برای آنان به جزء نوشیدن خون موثر نیست.
ارتباط بیماری سل و خون اشام شدن
در گذشته پزشکان معتقد بودند که خون آشام بودن به علت بیماری سل به وجود می آید زیرا افرادی که به بیماری سل دچارند بر اثر سرفه های شدید دچار خونریزی می شوند و خون بالا می آورند و در برخی مواقع این خون به سیستم گوارششان باز می گردد و آن را می خورند .
برخی دیگر از پزشکان بیماری خونی پورفیری را علت گریزان بودن خون آشام ها از نور و پیدا شدن سر و کله آن ها در شب می دانند زیرا در این بیماری افراد مبتلا به نور خورشید حساسیت شدید دارند. امروزه ، به علت کم بودن علائم این بیماری و آزمایش های عملی ناکافی نمی توان دلیل این بیماری را به صورت قطعی تشخیص داد.
خون آشام ها خون چه افرادی را می خورند؟
چنانچه در بخش سلامت پلاس وی عنوان شده است برخی از خون آشام ها که در دنیای واقعی وجود دارند خون مصرفی خود را از افراد داوطلب می گیرند و یا اینکه نزدیکانشان به آنها خون می دهند و یا افراد دیگر به آن ها خون می فروشند. در جوامع خون آشام ها، در صورت نیاز به خون یکی از افراد گروه اگر کسی حاضر به خون دادن نباشد خاطی شناخته شده و او را از گروه بیرون می اندازند.
در صورت نخوردن خون کافی توسط خون آشام ها این افراد افسرده، بی حال و کرخت و دچار ناراحتی و درد عضلانی می شوند. همچنین اگر آنها خونی بی کیفیت بنوشند میل کمتری به نوشیدن آن دارند.
مضرات نوشیدن خون انسان
خون انسان حاوی مقداری آهن است و در صورت وارد شدن بیش از حد آهن به بدن ، افراد دچار بیماری هایی مانند آسیب کلیوی، افسردگی، کم آبی، آسیب ریوی و حتی مرگ می شوند. نوشیدن خون انسان سبب افزایش ابتلا به بیماری ها و اختلالات و سمی شدن شدن بدن خواهد شد.
نوشیدن خون آلوده توسط خون آشام ها می تواند آنها را به بیماری هایی مانند ایدز، هپاتیت B و C مبتلا نماید بنابراین باید در برخی شرایط قبل از مصرف خون یک فرد، خون آشام و فرد اهداکننده آزمایش خون دهند.