وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

خیار و گوجه باعث بروز آلزایمر میشوند

خیار و گوجه باعث بروز آلزایمر میشوند

طبق گفته محققان خیار و گوجه جزو خوردنی های حاوی لکتین هستند و میتوانند باعث بروز زوال حافظه و آلزایمر شوند.

خیار و گوجه آلزایمر می آورند

برخی از مواد غذایی حاوی پروتئین لکتین هستند مثل خیار و گوجه و... که لکتین موجود در آن ها باعث بروز زوال حافظه و آلزایمر میشود.

دکتر استیون گاندری، محقق از دانشگاه کالیفرنیا، بین زوال حافظه و پروتئین «لکتین» ارتباطی یافته است. لکتین در خیار و گوجه فرنگی، غلات کامل، سویا، دانه ها، فلفل، جوانه غلات، سیب زمینی و برخی محصولات لبنی یافت می شود.

به گفته محققان، لکتین برای روده مضر است و می تواند موجب بروز مشکلاتی همچون زوال حافظه شود.

آلزایمر

آلزایمر با خیار و گوجه

محققان تاثیر لکتین را بر روی انواع گروه خونی آزمایش کردند و دریافتند این پروتئین می تواند نقش مهمی در اختلالات مغزی داشته باشد.

به گفته محققان، این پروتئین بر روی افراد به شکلی متفاوت تاثیر می گذارد و آسیب ناشی از آن به ژنتیک هر فرد بستگی دارد.

محققان دریافتند بین گروه خونی فرد و این پروتئین ارتباط وجود دارد و امکان اجتناب از لکتین میسر نیست چراکه برای برخی افراد خوب و برای برخی دیگر مضر است.

محققان عنوان می کنند لکتین می تواند موجب تغییر بدن، سیستم ایمنی و میزان خون شود. می تواند گیرنده های انسولین را متوقف کند که به مرور زمان بر عروق خونی و حتی بر مغز تاثیر می گذارد.

شباهت لکتین به سایر پروتئین ها در بدن موجب حمله سیستم ایمنی می شود که در نهایت منجر به واکنش های التهابی در بدن و مشکلاتی در دستگاه گوارش، مغز، اعصاب و بیماری های خودایمنی می شود.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع