طرز تهیه کراکت مرغ با پنیر و سیب زمینی، فینگر فود ساده و خوشمزه
کراکت مرغ و پنیر به عنوان یک غذای متنوع و جدید برای میهمانی و وعده خانواده، پیشنهاد خوبی است برای افرادی که دوست دارند یک غذای ساده و جدید با مرغ بپزند. این کراکت که با مرغ ریش ریش و سیب زمینی و مواد اولیه خوشمزه دیگر آماده می شود، فینگر فود ساده تولد و میهمانی هاست که در این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی رسپی آن را می خوانید.
مواد لازم کراکت مرغ و پنیر
مواد لازم | میزان لازم |
سینه مرغ | 1 عدد |
سیب زمینی | 2 عدد |
جعفری ساطوری | 2 قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سیر | یک حبه |
پودر آویشن | 1/2 قاشق چای خوری |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چای خوری |
پودر سیر | 2/1 قاشق چای خوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سوخاری | 1 پیمانه |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
چوب دارچین | 1 تکه |
طرز تهیه کراکت مرغ با پنیر
مرحله اول :
برای انجام دستور کراکت مرغ و سیب زمینی با پنیر پیتزا ابتدا داخل یک قابلمه مناسب مرغ را با مقداری آب روی حرارت بگذارید.
مرحله دوم :
یک عدد پیاز را بصورت خلالی درشت خرد کنید و به همراه یک حبه سیر به مرغ درحال پخت اضافه کنید.
مرحله سوم :
نمک٬فلفل٬ زردچوبه و چوبه دارچین را نیز به مرغ و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا کامل بپزد.
مرحله چهارم :
تا اتمام پخت مرغ ها سیب زمین ها را خوب بشورید و داخل آب بریزید تا آبپز شود.
مرحله پنجم :
از آنجاییکه این غذا یکی از موارد لیست غذا با مرغ ریش ریش و پنیز پیتزاست، پس از پخت مرغ آن را به صورت ریش ریش خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله ششم :
سیب زمینی های پخته شده را نیز پوست بگیرید و با کمک گوشت کوب کامل له کنید و به مرغ ها اضافه کنید.
مرحله هفتم :
باقی ادویه ها که شامل (نمک٬فلفل٬ پودر سیر٬ آویشن٬ پاپریکا) می شود را به مرغ ها اضافه کنید.
مرحله هشتم :
جعفری که از قبل پاک کرده، شسته و ریز ریز خرد کرده اید را به این مواد کراکت مرغ و سیب زمینی اضافه کنید.
مرحله نهم :
یکی از تخم مرغ ها را به مواد کراکت اضافه کنید.
مرحله دهم :
پنیر پیتزا را نیز به مواد این غذای خوشمزه با مرغ اضافه کنید سپس شروع به ورز دادن مواد بکنید تا با یکدیگر کاملا ترکیب شوند.
مرحله یازدهم :
حالا از مواد آماده شده کراکت به اندازه یک گردو برداشته و به شکل لوله ای در بیاورید؛ تمامی مواد را به همین شکل آماده کنید.
مرحله دوازدهم :
در یک ظرف یک عدد تخم مرغ بشکنید و مواد را ابتدا در تخم مرغ بغلطانید.
مرحله سیزدهم :
آرد سوخاری را نیز در ظرف مناسب دیگری بریزید. پس از غلطاندن کراکت ها در تخم مرغ، سپس آنها در آرد سوخاری بغلطانید و با روغن زیاد و مناسب سرخ کنید.
مرحله چهار دهم :
پس از اینکه کراکت ها کاملا طلایی شدند، آن ها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها به خوبی گرفته شود.
کراکت مرغ و پنیر شما آماده است و میتوانید به عنوان یک غذای فست فودی سالم خانگی آن را برای اعضای خانواده و میهمانان خود سرو کنید؛ نوش جان.