7 کاری که نباید در دعوای زناشویی انجام دهید
در طول یک زندگی مشترک برخی کارها و رفتارهای روزانه می تواند یکی از طرفین را به زندگی بدبین کرده و دچار خشم پنهان شود.
در نتیجه با این خشم در طول زمان درک متقابل خود را نسبت به همسر خود از داده و خانواده دچار سستی می گردد.
در این بخش از سایت نمناک 7 کار اشتباه و نادرست که می تواند در دعواها و نزاع های زناشویی انجام شود برای شما جمع آوری کرده ایم.
مشاجره با همسر
1- دخالت دادن سایر اعضای خانواده در دعوا
نزاع شما موضوعی است که بین شما 2 نفر اتفاق افتاده و نباید مورد توجه اشخاص دیگر قرار گیرد و با در نظر گرفتن تناقض والدین در نوع نگرش و سلیقه ها ، سوء تفاهم های طبیعی و کوچک شما می تواند منجر به یک خصومت خانوادگی بزرگ شود.
حتی اگر روابط بین زن و شوهر به حالت عادی برگردد به احتمال زیاد روابط خانواده ها به حالت عادی بر نخواهد گشت و آنها مستعد برای هر اختلاف جدید خواهند بود تا با همدیگر درگیر شوند.
2 - اجتناب از هرگونه خشونت
در یک نزاع شخص تمایل دارد بدترین ویژگی شخصیتی خود را نشان دهد . بعضی برای اثبات صحبت خود به خشونت متوسل می شوند . در نزاع هرگز اجازه ندهید که خودتان با همسرتان به این کار دست بزنید ، تاثیری که برخورد فیزیکی از سمت همسر بر روی طرف مقابل خواهد گذاشت هرگز از قلب و ذهن او خارج نخواهد شد و این منجربه خراب شدن احساسات شخص نسبت به شریک زندگی خواهد شد.
3-علت اختلافات را به یک نفر نسبت ندهید.
بطور مثال اگر علت اصلی کوهی از ظرف نشسته است و یا کاری که به شوهر محول شده و آنرا انجام نداده اشت به جای اینکه مدام همدیگر را به خاطر کمکاری ماخذه کرده و محکوم نمایید و خود را در آن کنار بکشید سعی کنید با صحبت کردن و تمایل به همکاری در انجام آن وظیفه مشکل را رفع کنید نه اینکه از مشکل دوری کنید.
4 -هرگز در مورد طلاق صحبت نکنید
طلاق و جدایی کلماتی هستند که می تواند توسط همسران در میان یک نزاع مطرح شود لازم است که بدانید این واژه به احساسات طرف مقابل شما ضربه می زند ، و هرچه این لفظ را بیشتر تکرار کنید به این رویداد شوم بیشتر نزدیک می شوید.
اگر یکدیگر را دوست دارید سعی کنید در منازعات و اختلافات تصمیم های شتاب زده و عاطفی نگیرید چون گاها پیش می آید دیگر قابل جبران نباشد.
عدم صحبت کردن در مورد طلاق در هنگام دعوا با همسر
5- هرگز در طول نزاع خانه خود را ترک نکنید
در طول دعوا ممکن است شما احساس کنید که دیگر نمی توانید زیر یک سقف با شریک زندگی خود بمانید و برای نشان دادن این قضیه با صدای بلند و فریاد زنان درب را می کوبید و از خانه خارج می شوید .
آیا تا به حال فکر کرده اید که این حرکت مشکلی را حل نمی کند بلکه خارج شدن شما از منزل می تواند به بلوغ رسیدن شما نزد همسرتان را به زیر سوال ببرد؟
رفتار صحیح در این شرایط این است بجای خروج از منزل به داخل اتاق بروید و به همسرتان بگویید یک مقار صبور باشد تا پس از اینکه کمی اعصابتان آرام تر شد با هم صحبت کنید.
6 - به طور جداگانه بخواب نروید
هرگز بعد از نزاع وقتی زمان خواب رسید محل استراحت و خواب خود را عوض نکنید ، بطور مثال بجای استراحت در اتاق خواب مشترک در پذیرایی روی کاناپه نخوابید چون با این عمل به همسرتان می فهمانید که به هیچ عنوان آماده آشتی کردن با او نیستید و علاقه ای نیز به آشتی ندارید اما همین که زمان استراحت در اتاق خواب مشترک باشد بصورت غیر مستقیم به همسرتان می گویید که می خواهید دعوا تمام شود و دوست دارید که آشتی کنید.
اشتباهات مخرب در دعوا با همسر
7- اختلافات خود را در عموم علنی نکنید
اگر بیرون از منزل هستید و بطور مثال برای صرف شام به یک رستوران رفته اید و در این حین دچار اختلاف و جرو بحث شدید سعی کنید کمی خود و همسرتان را به صبوری دعوت کرده و به یکدیگر یادآور شوید که نباید سایرین متوجه اختلاف شما گردند و اگر امکان اتمام بحث وجود ندارد یکدیگر را به بیرون از مکان عمومی هدایت کنید تا به دور از دید دیگران بتوانید اختلافات خود را طرح و حل کنید.