وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

دلیل اصلی استرس اسباب کشی و راه حلش

دلیل اصلی استرس اسباب کشی و راه حلش

اغلب افراد در مواقع اسباب کشی دچار نگرانی و استرس می شوند که این موضوع چند دلیل مهم دارد، برای کاهش استرس اساس کشی نیز می توانیم از چند روش موثر استفاده کنیم.

دلیل و روش کاهش استرس اسباب کشی

همه کسانی که قصد اسباب کشی دارند، معمولاً درگیری های زیادی را تجربه می کنند. ممکن است در این بین استرس هم به آن ها غلبه کند، زیرا نمی دانند که قرار است چه اتفاقی بیفتد و به دنبال راهکار هایی هستند که بتوانند شرایط را بهتر پیش ببرند. اگر شما هم استرس دارید، حتماً قبل از اسباب کشی نکات پیشنهادی این بخش از پلاس وی را مطالعه کنید.

به چه دلایلی در اسباب کشی دچار استرس می شویم؟

بسیاری از افرد زمان جابه جایی و اسباب کشی دچار استرس می شوند. استرس در باربری و جابجایی ممکن است به علت های زیر باشد:

  • آماده نبودن برای جابجایی
  • تنهایی در اسباب کشی
  • استرس به دلیل انتخاب و پیدا کردن یک منزل جدید و مناسب
  • نا امیدی از یافتن منزل خوب
  • ترس از تنهایی ناشی از قرار گرفتن در محلی جدید
  • اضطراب و استرس ناشی از ورود به محله جدید
  • تغییر عادتهای روزمره مثلا دور شدن از محل کار
  • فکر کردن زیاد درباره طریقه بسته بندی اثاثیه

استرس اثاث کشی

روش های کاهش اضطراب در اسباب کشی

برای اینکه هنگام اسباب کشی دچار استرس و اضطراب نشوید، با روش های کاهش اضطراب در اسباب کشی آشنا شوید:

زودتر از زمان موعد بسته بندی را شروع کنید

بسته بندی باید زودتر از زمان برنامه ریزی شما باشد تا خیالتان راحت تر باشد و در لحظه آخر گیج و سردرگم نشوید. انجام این کار باعث می شود که در روزهای آخر فشار کمتری را احساس کنید.

عملیات پاک سازی را انجام دهید

عملیات پاک سازی یکی از مراحل مهم در اسباب کشی است که سبب میشود از استرس های شما کم شود زیرا بهم ریختگی یکی از عوامل مهم در تولید استرس است. پس قبل از اسباب کشی:

  • وسایل اضافه ای که کمدهای شما را اشغال نموده اند دور بریزید.
  • وسایل ارزشمندی که نیازی به آن ها ندارید را بفروشید.
  • لباس های قدیمی خود را به مرکزها خیریه تقدیم کنید.

جمع کردن لباس ها

اول اتاق به اتاق شروع کنید

در هر اتاق اول به سراغ لباس هایی بروید که کمتر آن ها را استفاده می کنید. به عنوان مثال اگر فصل زمستان است؛ اول لباس های تابستانی را جمع کنید و یا بالعکس.

سپس کتاب هایی که مدت زمان زیادی است که آن ها را نمی خوانید را بسته بندی کنید و کنار بگذارید.

لوازم آشپزخانه که هر روز مورد استفاده تان نیستند، را بسته بندی کنید.

هر جعبه را برچسب گذاری کنید تا در زمان خالی کردن اثاث، بدانید هر جعبه را باید در کدام اتاق بگذارید.

در مرحله بعد می توانید به سراغ آلبوم عکس و قاب عکس بروید.

وسایل ضروری را جداگانه در جایی قرار دهید

در بسیاری از موارد در اسباب کشی وسایل ضروری گم می شود. گم شدن وسایل و گشتن دنبال وسایل ضروری در زمان اسباب کشی شما را کلافه و عصبانی می کند پس شناسنامه و مدارک و همه وسایل ضروری را از همان ابتدا درون یک کیف یا کوله پشتی قرار دهید. با این کار دیگر لازم نیست پس از رسیدن به خانه جدید نگران پیدا کردن وسایل ضروری مورد نیازتان در میان انبوه جعبه ها باشید.

مدیتیشن کنید

اسباب کشی و جابجایی نیاز به این دارد که شما از لحاظ جسمی و ذهنی آماده باشید. بنابراین اگر استرس داشته باشید، کارتان خوب پیش نخواهد رفت. مهم ترین اقدامی که می توانید برای کاهش استرس انجام دهید، مدیتیشن است. باید به این فکر کنید که قرار است چه اتفاق جدیدی در زندگیتان بیفتد. پس از هر لحاظ احساس مثبت را در خودتان به وجود بیاورید. سپس سعی کنید با مدیتیشن خودتان را آرام کنید. سعی کنید از لحظه به این زیبایی برای تغییر مکان لذت ببرید.

مدیتیشن کردن

با اعضای خانواده گفت و گو کنید

هنگام اسباب کشی احساسات منفی و مثبتی که با آنها روبرو هستید را با کسی شریک شوید و در بین بگذارید، دوستانتان می توانند تجربه های جابه جایی و نقل مکان خویش را برای شما بازگو کنند، با این کار حال بدتان خوب و حال خوبتان خوب تر می شود. صحبت کردن با دوستان تاثیر زیادی در مدیریت حس شما در اسباب کشی دارد.

خاطرات جدید بسازید

برای اینکه حس خوبی در خانه جدید خود داشته باشید، باید خاطرات قشنگ بسازید. برای ساختن احساس خوب از بودن در آن جا و استراحت کردن لذت ببرید، شب ها در آنجا فیلم ببینید، دوستانتان را دعوت کنید و دور هم غذا بخورید و شاد باشید.

از قبل برنامه ریزی کنید

بسیاری از ما قربانی این می شویم که همیشه دیر شروع به انجام کار ها می کنیم و برنامه ریزی نداریم. شما باید از قبل به این فکر کنید که قرار است چه چیز هایی را جابجا کنید، چه وسایلی دارید، سپس لیستی از آن ها را تهیه کنید و برای هر کدامشان برنامه بریزید. انجام این کار باعث می شود که هم در پول و هم زمان صرفه جویی کنید و استرس کمتری بکشید. همچنین موارد ضروری که باید انجام دهید، شامل اقدامات زیر هستند:

  • حتماً مرخصی بگیرید
  • از قبل به محل کارتان اطلاع رسانی کنید.
  • خانه را تمیز کنید.
  • اگر قرار است بچه ها را در محل جدید ثبت نام کنید، کار های ثبت نام مدرسه را پیگیری کنید.
  • بهتر است یک هفته قبل از اسباب کشی مواد غذایی جدید نخرید. قرار نیست هر چیزی که دارید را استفاده کنید.
  • چیز های ضروری خانه جدید مانند گاز، برق، آب و وای فای را تنظیم کنید تا وقتی به خانه جدید رفتید، مشکل نداشته باشید.

اسباب کشی منزل

هزینه را در اثاث کشی کاهش دهید

گاهی زمان اسباب کشی دچار بی پولی می شویم و نگران بالا رفتن هزینه ها هستیم. در این هنگام باید با رعایت بعضی نکات هزینه ها را کاهش دهید و حتما هزینه های خویش را دقیقا کنترل کنید.

به دنبال کمک باشید

در هنگام اسباب کشی از اطرافیان خود کمک بگیرید. کمک گرفتن از اطرافیان نه تنها سبب می شود به دلیل داشتن حامی شما احساس بهتری پیدا کنید، بلکه سبب می شود هزینه ها کاهش یابد. تا میتوانید از دوستان و اشنایان خویش برای جا به جایی لوازم منزلتان کمک بخواهید. در صورت امکان از اشنایان و اقوام بخواهید از فرزندان خردسال شما برای مدتی نگهداری کنند.

انگیزه داشته باشید

اگر در شرایط دشوار مانند طلاق، تغییر شغل و... مجبور به جابجایی هستید، بدانید این شرایط ماندنی نیست و در این شرایط هنگام جابجایی این تفکر و احساس را به خودتان القا کنید که با ورود به خانه جدید، زندگی جدیدی را آغاز می کنید، بنابراین انگیزه داشته باشید و با قدرت ادامه دهید.

اثاث کشی منزل

وقت خویش را خالی کنید

برای از بین بردن استرس ناشی از اسباب کشی زمانی را کاملاً به این امر اختصاص دهید تا کاملا برروی پروسه های باربری و فرآیند اثاث کشی تمرکز کنید. این کار سبب می شود از نگرانی های اضافه دور شوید.

روی نکات مثبت تمرکز کنید

یکی از راه های ساده برای مبارزه با استرس این است که با منفی ها کاری نداشته باشید. روی جنبه های مثبتِ اسباب کشی تمرکز کنید که می تواند شامل موارد زیر باشد:

شما قرار است در یک محل جدید زندگی کنید. می توانید خانه را هرطور که می خواهید بچینید و احساس تازگی کنید.

می توانید در باغچه جدیدی که دارید از نور آفتاب استفاده کنید.

اگر خانه شما تعداد اتاق بیشتری دارد، پس قطعاً فضای بازتری برای زندگی دارید.

می توانید دوستان جدید پیدا کنید.

احتمالاً راهتان تا محل کار کوتاه تر خواهد شد.

نکات مهم

اگر قصد اسباب کشی دارید و جعبه ها را آماده کرده اید و می خواهید وسایل را داخل آن ها بگذارید، بهتر است بدانید که قرار دادن کتاب ها، تصاویر و قاب عکس ها داخل جعبه خیلی ضروری نیستند و می توانید آن ها را با نخ های محکم روی یکدیگر قرار دهید و جعبه ها را به خاطر آن ها اشغال نکنید.

حتماً تمام جعبه ها را علامت گذاری کنید. اگر قرار است خودتان اسباب کشی کنید یا اشخاص دیگری لوازم شما را بسته بندی کنند، حتماً باید برچسب هایی رویشان بچسبانید تا هنگامی که می خواهید آنها را در بیاورید و داخل منزل بچینید، دچار گیجی و سردرگمی نشوید. سپس یک جعبه کوچک از لوازم ضروری مانند کتری، قوری، فنجان چای کیسه ای و دستمال کاغذی را بردارید که هر زمان هنگام اسباب کشی به آنها نیاز پیدا کردید، بتوانید از آنها استفاده کنید.

حتماً هنگام ترک کردن خانه قبلی، تمام در و پنجره ها را ببندید و آدرس جدید را حتماً به کسی که قرار است لوازم تان را بیاورد بدهید و هرگز فراموش نکنید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع