وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

دلیل تغییر وضعیت دهان بعد از خوردن آناناس چیست؟

دلیل تغییر وضعیت دهان بعد از خوردن آناناس چیست؟

تغییرات دهان با خوردن آناناس باعث شده است که بسیاری از افراد از مصرف این میوه خوشمزه و مفید صرفه نظر کنند اما راه حلی برای رفع این مشکل وجود دارد.

دلیل تغییرات داخل دهان بعد از خوردن آناناس

اگر با خوردن یک تکه آناناس زبان تان سوزن سوزن شده و بی حس می شود، بدانید که تنها نیستید. بر اساس تحقیقات به عمل آمده احتمالا مقصر آنزیمی به نام بروملین و منحصر به آناناس است که پروتئین ‌ها را به واحد های سازنده اش تجزیه می ‌کند. به همین دلیل هم هست که آناناس یک نرم‌کننده عالی برای گوشت به حساب می‌ آید. با ما در این بخش از سلامت پلاس وی همراه شوید تا در مورد این موضوع جالب، بیشتر بدانید.

اتفاق جالب در دهان بعد خوردن آناناس

معمولا ممکن است بعد از خوردن چند تکه آناناس، احساس کنید که بروملین برخی از پروتئین‌ های موسین که تشکیل دهنده لایه محافظ مخاط دهان شما هستند را تجزیه می‌ کند.

البته بروملین برای انسان خطرناک نیست و در واقع وظیفه دفع آفاتی را دارد که به گیاه آناناس آسیب می رساند. غلظت بروملین حدود 500 میکروگرم در میلی لیتر است؛ بنابراین واقعا زیاد نیست. حتی ژل خوراکی بروملین را می توان مستقیما روی دهان گذاشت زیرا خواص ضد التهابی آن می تواند زخم های دهان ناشی از شیمی درمانی را خوب کند.

خوردن آناناس

علاوه بر این دهان به سرعت شروع به جایگزینی هر یک از سلول های آسیب دیده می کند تا از آسیب دائمی یا تغییر توسط پروتئاز های آناناس جلوگیری کند.

در واقع ماهیت اسیدی آناناس پروتئین ‌های موسین را در دهان حل می ‌کند که باعث می ‌شود دهان نسبت به اسیدیته آناناس حساس ‌تر شود؛ حتی ممکن است خودِ بروملین هم طعم اسیدی داشته باشد که می تواند تجربه اسیدی شدن دهان را تشدید کند.

به توصیه یک سرآشپز مکزیکی برای پیشگیری از سوزن سوزن شدن زبان می توانید آناناس پوست کنده را قبل از مصرف در آب نمک خیس کند یا می توانید آناناس را کباب کنید یا آن را به روش دیگری حرارت دهید، زیرا گرما آنزیم ها را غیرفعال می کند و اگر می خواهید از خواص آنتی اکسیدانی بروملین بهره‌مند شوید، مصرف مکمل آناناس بهترین گزینه است.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع