مواد لازم برای دنده کباب سنتی کرمانشاه
- دنده ی گوسفند :یک کیلو
- سیر : یک حبه
- پیاز ریز خرده شده : 2 عدد
- رب گوجه فرنگی :نصف قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون :سه قاشق سوپ خوری
- سماق :یک و نیم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری
* مواد لازم برای دورچین کباب دنده کرمانشاهی :
- پیاز :یک عدد
- لیمو ترش :به مقدار لازم
- جعفری ساطوری :به مقدار لازم
- گوجه فرنگی کبابی :به مقدار لازم
- نان تازه :به مقدار لازم
طرز تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه
چربی های دنده گوسفند را در بیارید و آن را در اندازه های 10 در 15 سانتیمتر خرد کنید.
پیاز را با سیر له شده ، رب گوجه فرنگی ، روغن زیتون ، فلفل سیاه و نیمی از سماق مخلوط کنید و در کاسه گودی بریزید و گوشت را داخل آن اضافه کنید.سپس مواد را با دست مخلوط کنید تا گوشت کاملا با این مواد آغشته شود.بعد آن را به مدت 12 ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
بعد از سپری شدن زمان استراحت گوشت آن را به سیخ بکشید و روی منقل یا کباب پز با حرارت ملایم آن را کباب کنید.سپس روی کباب پخته شده ، مقداری سماق بریزید و کباب ها را با دورچین و در کنار چلو سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد دنده کباب سنتی
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
دنده کباب سنتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .