“دیبیجا” یک غذای گیلانی با ماهی است که می توانید برای یک وعده غذایی بسیار مناسب باشد.با ما همراه باشید.
مواد لازم برای دیبیجا
- تخم مرغ :3عدد
- اشپل (ماهی سفید) :1عدد
- انار (دان شده) : نصف پیمانه
- کره : 100گرم
- برگ سیر : یک دسته
- گلپر : 1/4 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه دیبیجا
ابتدا اشپل را داخل کاسه ای بریزد و پوست رویی آن را جدا کنید و با چنگال آن را دانهدانه کنید.برگ سیر را هم پس از شستن ، به اندازه های 2 سانتی متری خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.
سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود
اشپل ماهی را داخل تابه بریزید تا رنگ آن در اثر گرما تغییر کند ،بعد آنها را از تابه خارج کنید و برگ سیر را داخل تابه تفت دهید.بعد از اینکه برگ سیر نرم شد اشپل را مجددا داخل تابه بریزید. انار و گلپر را هم به اشپل اضافه کنید.تا طعم خوبی بگیرد.
در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و به اشپل ها اضافه کنید تا سفت شود.بعد از اینکه یک طرف سرخ شد ، طرف دیگر آن را برگردانید و سرخ کنید.
دیبیجای آماده شده را با برنج کته و آب نارنج تازه میل کنید.
این غذا را معمولا با چلوکباب ، مغز گردو ، باقالی و زیتون پرورده سرو میکنند.
نکات
نکات تکمیلی در مورد دیبیجا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
دیبیجا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .