مواد لازم برای دیپ سیخی راویولی سرخ شده
- آرد:1 فنجان
- تخم مرغ :2 عدد
- خرده نان :1 فنجان
- پنیر پارمسان :نصف فنجان
- اورگانو خشک:2 ق غ
- ریحان خشک :2 ق غ
- آویشن خشک :1 ق س
- پودر سیر :2 ق چ
- نمک:1 ق چ
- فلفل :نصف ق چ
- روغن مایع :1 لیتر
مواد لازم برای خمیر راویولی:
- زرده ی تخم مرغ :4 عدد
- سفیده ی تخم مرغ :1عدد
- روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
- شیر پاستوریزه :4 قاشق غذاخوری
- نمک :یک سوم قاشق غذاخوری
طرز تهیه دیپ سیخی راویولی سرخ شده
ابتدا برای شروع باید خمیر را آماده کنیم و برای اینکار باید زرده و سفیده را به همراه شیر ، 2 قاشق روغن و نمک با هم مخلوط کنید.
بعد آرام آرام آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند و حالت خمیری پیدا کنند. خمیر بدست آمده باید نرم و لطیف باشد و به دست نچسبد.
روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید. پس از آن ،روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 2 میلی متر باز کنید.
یک لیتر روغن مایع را در ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
سپس آرد را در یک ظرف و تخم مرغ های هم زده شده را در یک ظرف دیگر و مخلوط خرده نان را با یک چهارم فنجان پنیر پارمسان ، پونه ، ریحان ، آویشن ، پودر سیر ، نمک و فلفل را در ظرف سومی قرار دهید.
خمیر راویولی را ابتدا در ظرف آرد بغلطانید و بعد کمی تکان دهید تا آرد اضافه اش جدا شود و بعد به ترتیب داخل تخم مرغ و مخلوط نان بغلطانید و در آخر به سیخ چوبی بکشید.
سپس به مدت 4 تا 5 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید . راویولی ها را که از روغن در آوردید روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
پنیر پارمسان را رنده کنید و هنگام سرو روی دیپ سیخی راویولی سرخ شده بپاشید و به همراه سس مارینارا یا پستوی ریحان سرو نمایید.
دیپ سیخی راویولی
نکات تکمیلی در مورد دیپ سیخی راویولی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
دیپ سیخی راویولی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .