پلاس وی
2 سال پیش / خواندن دقیقه

راهنمای خرید بهترین گوشی اقتصادی

راهنمای خرید بهترین گوشی اقتصادی

بهترین گوشی ارزان بازار کدام است؟ با راهنمای خرید بهترین گوشی اقتصادی ازنظر برند، باتری، دوربین، قدرت پردازشی و حافظه همراه پلاس وی باشید.

قیمت تمام‌شده محصول همیشه عاملی مهم در انتخاب و تهیه گوشی محسوب می‌شود؛ البته اگر قصد داشته باشید بهترین گوشی اقتصادی و ارزان بازار را بخرید، به اولویت و فاکتور اول شما تبدیل خواهد شد.

پیش‌تر در پلاس وی مقاله راهنمای خرید جامع بهترین گوشی بازار در بازه‌های قیمت مختلف را داشته‌ایم و گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده و پرچم‌دار مناسبی را برای خرید معرفی کرده‌ایم؛ اما اگر بخواهیم نگاه عمیق‌تری به دسته‌ی گوشی‌های اقتصادی بازار بیندازیم و بر‌اساس برند، کیفیت دوربین، طول عمر باتری و قدرت پردازشی آن‌ها را مرتب کنیم، قضیه فرق می‌کند.

همچنین، این روزها گوشی‌های ارزان و اقتصادی برای دسته‌بندی‌های مختلفی مانند رانندگان تاکسی‌های اینترنتی، سالمندان، آموزش و کلاس‌های آنلاین دانش‌آموزان یا به‌عنوان گوشی دوم برای نصب برنامه‌های کاربردی یکی از سهم‌های اصلی فروش بازار موبایل را تشکیل می‌دهند.

تولیدکنندگان هم با درنظر‌گرفتن تمام قشرهای کاربران، محصولات زیادی را هرساله در دسته‌ی گوشی‌های اقتصادی معرفی و روانه بازار می‌کنند. گوشی‌هایی که روی کاغذ بسیار شبیه هم هستند؛اما آیا در عمل هم این‌گونه است؟

عناوین اصلی این مطلب

در‌ادامه با راهنمای خرید بهترین گوشی اقتصادی و ارزان بر‌اساس باتری و دوربین و قدرت پردازشی از برندهای سامسونگ و شیائومی و نوکیا همراه پلاس وی باشید.

کپی لینک

بهترین گوشی اقتصادی سامسونگ

کپی لینک

گلکسی A04 سامسونگ

بهترین گوشی اقتصادی سامسونگ یا بهتر است بگوییم ارزان‌ترین گوشی سامسونگ که در بازار ارزش خرید دارد، «گلکسی A04» است. این گوشی سامسونگ از حداقل امکانات لازم برای گوشی هوشمند بهره می‌برد و برای خرید نسخه‌ی مجهز به ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و ۳ گیگابایت حافظه‌ی رم آن چیزی درحدود ۳ تا ۴ میلیون تومان لازم است.

نمایشگر ۶٫۵ اینچی PLS LCD با وضوح HD، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، عرضه با رابط کاربری One UI Core 4.1 برپایه‌ی اندروید ۱۲ و باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی از ویژگی‌های مهم A04 محسوب می‌شوند.

سامسونگ جزئیات دقیقی از تراشه‌ی این گوشی اقتصادی ذکر نکرده و تنها اطلاعاتی مانند پردازنده‌ی هشت‌هسته‌ای دو‌کلاستره با حداکثر فرکانس ۲٫۳ گیگاهرتز را برای تراشه‌ی A04 در مشخصات گوشی به‌اشتراک گذاشته است. جایگاه کارت حافظه اختصاصی و جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون هم مانند اکثر گوشی‌های اقتصادی در گوشی ارزان سامسونگ دیده می‌شود.

همچنین، شاید بتوان با چند‌صد‌هراز تومان ارزان‌تر سراغ «گلکسی A04e» نیز رفت که تنها چند تفاوت با A04 دارد که ازجمله‌ی آن‌ها می‌توان به تراشه‌ی Helio P35 و دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی و فقدان وای‌فای دوبانده اشاره کرد. پیشنهاد می‌کنیم حتماً به مقاله‌ی «بررسی گلکسی A04e سامسونگ؛ اقتصادی‌ترین گوشی ۲۰۲۲ سامسونگ» مراجعه کنید.

کپی لینک

گلکسی A23 سامسونگ

گلکسی A23 سامسونگ یکی از بهترین گوشی‌های اقتصادی بازار در سال‌های اخیر است. امکانات مناسب در‌‌کنار قیمت مقرون‌به‌صرفه ای ۲۳ سامسونگ، باعث شده است تا کاربران زیادی برای خرید این گوشی اقتصادی ترغیب شوند.

از مشخصات این گوشی سامسونگ می‌توان به نمایشگر ۶٫۶ اینچی ۹۰ هرتز PLS LCD با دقت فول اچ‌دی پلاس و تراکم ۴۰۰ پیکسل‌براینچ، تراشه‌ی بهینه و کم‌مصرف Snapdragon 680، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی مجهز به فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزش‌گیر اپتیکال تصویر (OIS) و باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۲۵ وات اشاره کرد.

همچنین، دوربین اصلی از لنز واید با گشودگی دهانه‌ی دیافراگم بسیار مناسب f/1.8 بهره می‌برد که برای جذب نور بیشتر به داخل سنسور بسیار کارآمد خواهد بود. دوربین اولتراواید ۵ مگاپیکسلی با زاویه‌ی پوشش ۱۲۳ درجه‌ای ‌به‌همراه دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و تشخیص عمق ماژول دوربین‌های پشتی چهارگانه A23 سامسونگ را تشکیل می‌دهند. درضمن، دوربین سلفی هم از نوع واید و مجهز به سنسور ۸ مگاپیکسلی است.

عرضه با اندروید ۱۲ با رابط کاربری One UI 4.1، بهره‌مندی از جایگاه اختصاصی کارت حافظه،‌ حسگر تشخیص اثر‌انگشت روی دکمه‌ی پاور و جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون هم از دیگر امکانات میان‌رده‌ی اقتصادی سامسونگ است.

ارزان‌ترین مدل گلکسی A23 مجهز به ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی در بازار ایران با قیمت حدوداً ۶ تا ۷ میلیون تومان فروخته می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم پیش از خرید این گوشی اقتصادی، حتماً به «بررسی گلکسی A23 4G سامسونگ» در پلاس وی مراجعه کنید.

کپی لینک

گلکسی A14 سامسونگ

کپی لینک

اگر قصد دارید گوشی اقتصادی و ارزان جدیدی بخرید، «گلکسی A14‌ سامسونگ» انتخابی مناسب محسوب می‌شود؛ چراکه ای ۱۴ یکی از گوشی‌های جدید سری A است که با رابط کاربری One UI Core 5 برپایه‌ی اندروید ۱۳ عرضه شده است. به‌گفته‌ی سامسونگ دو نسخه‌ی اندروید و چهار سال به‌روزرسانی امنیتی برای این گوشی منتشر می‌شود.

نمایشگر ۶٫۶ اینچی PLS LCD با نرخ نوسازی استاندارد و وضوح فول اچ‌دی پلاس، تراشه‌ی ۱۲ نانومتری Helio G80، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۱۵ وات از مشخصات مهم گلکسی A14 محسوب می‌شوند.

دوربین اصلی به لنز واید با فوکوس خودکار تشخیص فاز و دیافراگم f/1.8 مجهز شده است که با دو دوربین ۵ مگاپیکسلی اولتراواید و ۲ مگاپیکسلی ماکرو، ماژول پشتی سه‌گانه‌ی دوربین‌های A14 را تشکیل می‌دهند که چیدمان آن بی‌شباهت‌به سری S23 نیست. همچنین، دوربین سلفی از نوع واید و ۱۳ مگاپیکسلی است.

گلکسی ای ۱۴ که چند روز بیشتر از تاریخ عرضه‌ی آن نمی‌گذرد، با قیمت حدودی ۷ تا ۸ میلیون تومان برای مدل مجهز به ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی در بازار ایران فروخته می‌شود. وضعیت بازار پیش‌بینی‌نشدنی است؛ اما درصورت رسیدن به ثبات قیمت‌ها احتمال دارد این گوشی ارزان‌تر شود.

کپی لینک

بهترین گوشی اقتصادی شیائومی

کپی لینک

ردمی 9A شیائومی

«ردمی 9A» یکی از گوشی‌های ارزان شیائومی است که از مشخصات مناسبی به‌ازای قیمتش بهره می‌برد. گفتنی است با اینکه بیش از دو سال از تاریخ عرضه‌ی ردمی ۹ ای می‌گذرد، در بازه‌ی قیمت حدود ۳ میلیون تومان همچنان ارزش خرید خواهد داشت.

نمایشگر ۶٫۵۳ اینچی IPS LCD با نرخ نوسازی استاندارد و وضوح HD، تراشه‌ی ۱۲ نانومتری مدیاتک Helio G25 مجهز به پردازنده هشت‌هسته‌ای تک‌کلاستره، دوربین اصلی ۱۳ و دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی هر دو از نوع واید و باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی از ویژگی‌های ردمی 9A محسوب می‌شوند.

جایگاه اختصاصی کارت حافظه‌ی میکرو SD و جک ۳٫۵ میلی‌متری صدا که دو امکان رایج بین گوشی‌های اقتصادی است، در گوشی ارزان‌قیمت شیائومی هم پیدا می‌شود. مدل مجهز به ۲ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی این گوشی با قیمت تقریباً ۳ تا ۳٫۵ میلیون تومان در بازار فروخته می‌شود.

لازم است به نکات هم توجه کنیم که ردمی ۹ ای از حسگر تشخیص اثر‌انگشت بی‌بهره و با اندروید ۱۰ عرضه شده است که آخرین به‌روزرسانی‌های خود را نیز دریافت کرده است. همچنین، درگاه شارژ آن از نوع قدیمی میکرو USB است که دیگر در بین گوشی‌های هوشمند جدید کاربرد ندارد.

پیشنهاد می‌کنیم اگر به‌روز‌بودن نرم‌افزاری گوشی برای شما اولویت دارد، سراغ «ردمی A1 پلاس شیائومی» بروید که از نسخه‌ی Go اندروید ۱۲ بهره می‌برد. درضمن، رابط کاربری ردمی A1 پلاس هم شباهتی به دیگر گوشی‌های شیائومی ندارد و به اندروید خالص گوگل نزدیک است. تنها ضعف این گوشی ارزان ردمی درمقایسه‌با مدل 9A‌ تراشه‌ی قدیمی‌تر و ضعیف‌تر آن است.

کپی لینک

ردمی 10C شیائومی

اگر مصرف بهینه‌ی تراشه و طول عمر مناسب باتری و درعین‌حال قدرت مناسب پردازشی گوشی برای شما اهمیت دارد، ارزان‌ترین گوشی شیائومی مجهز به تراشه‌ی Snapdragon 680، «ردمی 10c» است که عملکرد رضایت‌بخشی از‌نظر پردازش و نگه‌داشتن باتری از خود نشان می‌دهد.

نمایشگر بزرگ ۶٫۷۱ اینچی IPS LCD با نرخ نوسازی استاندارد و دقت ۷۲۰ در ۱٬۶۵۰ پیکسل، عرضه با رابط کاربری MIUI 13 برپایه‌ی اندروید ۱۱، فضای ذخیره‌سازی از نوع پرسرعت و کم‌مصرف UFS 2.2 (درمقایسه‌با eMMC 5.1 در این بازه‌ی قیمت)، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با لنز واید مجهزبه فوکوس خودکار تشخیص فاز و باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۱۸ وات از ویژگی‌های ردمی 10C شیائومی محسوب می‌شوند.

حسگر تشخیص اثر‌انگشت پشت گوشی و جایگاه اختصاصی کارت حافظه‌ی جانبی و جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون نیز در گوشی اقتصادی ردمی یافت می‌شوند. این گوشی با ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و با قیمت حدوداً ۵ تا ۶ میلیون تومان در بازار فروخته می‌شود.

کپی لینک

ردمی نوت 11 شیائومی نسخه‌ی گلوبال

«نسخه‌ی گلوبال ردمی نوت 11 شیائومی» ارزان‌ترین گوشی شیائومی در بازار است که از نمایشگر OLED سریع با وضوح فول اچ‌دی بهره می‌برد. می‌توان گفت نوت ۱۱ از هر نظر امکانات مناسبی را در‌اختیار کاربران قرار می‌دهد و برای استفاده‌های روزمره و اجرای برخی بازی‌ها بین دسته‌ی میان‌رده‌های اقتصادی بسیار مناسب خواهد بود.

نمایشگر این گوشی ۶/۴۳ اینچی OLED با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و تراکم حدود ۴۰۹ پیکسل‌بر‌اینچ و حداکثر میزان روشنایی ۱٬۰۰۰ نیت است. تراشه‌ی کم‌مصرف و بهینه‌ی Snapdragon 680 و دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی به‌همراه شارژر ۳۳ وات از ویژگی‌های مهم نسخه‌ی جهانی ردمی نوت 11 شیائومی به‌حساب می‌آیند.

اسپیکرهای استریو و جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون و جایگاه اختصاصی کارت حافظه‌ی جانبی microSDXC گوشی اقتصادی شیائومی را بیش‌از‌پیش ارزشمند می‌کند. این گوشی با ۴ یا ۶ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی از نوع کم‌مصرف و پرسرعت UFS 2.2 در بازار فروخته می‌شود.

دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی گوشی ردمی نوت 11 از لنز واید مجهز به فوکوس خودکار با تشخیص فاز و گشودگی دهانه‌ی دیافراگم f/1.8 بهره می‌برد و یک دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق‌عریض با زاویه‌ی پوشش ۱۱۸ درجه‌ای و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و تشخیص عمق ماژول دوربین‌های چهارگانه آن را تکمیل می‌کنند.

پشتیبانی از فناوری Power Delivery 3 و فناوری +Quick Charge 3 برای شارژ باتری و عرضه با رابط کاربری MIUI 13 برپایه اندروید ۱۱ و وزن سبک ۱۷۹ گرم آن باعث شده است تا فهرست امکانات گوشی اقتصادی شیائومی طولانی‌تر از رقبایش شود.

کپی لینک

آیا اپل گوشی اقتصادی و ارزان دارد؟

اپل برخلاف سامسونگ و شیائومی گوشی اقتصادی تولید نمی‌کند و برای خرید ارزان‌ترین آیفون بازار باید چند برابر گوشی‌های اقتصادی دیگر هزینه کرد. برای مثال، آیفون SE 2020 که حدود سه سال از معرفی آن می‌گذرد، قیمتی در‌حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان دارد؛ البته اگر قصد دارید آیفون دست‌دوم بخرید، شاید بتوان از مدل‌های بسیار قدیمی که در اواخر پشتیبانی نرم‌افزاری خود قرار دارند، چیزی پیدا کرد.

کپی لینک

بهترین گوشی اقتصادی با دوربین مناسب

همین ابتدا صادقانه باید بگوییم که کیفیت دوربین پاشنه‌ی آشیل گوشی‌های اقتصادی و ارزان‌قیمت محسوب می‌شود و برای خرید گوشی ارزان با دوربین مناسب، باید هزینه‌ی بیشتری صرف کنید؛ البته توانایی و مهارت شخصی که قصد دارد از دوربین گوشی استفاده کند، نیز تأثیرگذار است. پس بد نیست سری هم به مقاله بهترین گوشی از نظر دوربین هم بزنید تا با گزینه‌های بیشتری آشنا شوید.

کپی لینک

گلکسی A23 سامسونگ

گوشی گلکسی A23 سامسونگ ارزان‌ترین گوشی هوشمند مجهز به لرزش‌گیر اپتیکال تصویر یا OIS است. این ویژگی تأثیر بسزایی بر کیفیت عکس‌های هنگام عکاسی در نور کم یا شب می‌گذارد و باعث کاهش تاری در عکس خواهد شد.

در بالا مشخصات کلی این گوشی اقتصادی سامسونگ را ذکر کردیم؛ پس از دوباره‌گویی تاحدممکن پرهیز خواهیم کرد. تنها مزیت موجود در دوربین گلکسی A23 سامسونگ داشتن لرزش‌گیر اپتیکال در دوربین اصلی نیست؛ بلکه تنوع دوربینی مناسب، از واید تا اولتراواید و ماکرو هم نکته‌ی مثبت دیگری خواهد بود.

کیفیت دوربین اصلی رضایت‌بخش است و دوربین‌های دیگر هم عملکرد مناسبی را در این بازه‌ی قیمتی ارائه می‌دهند.

کپی لینک

ردمی نوت 11 اس شیائومی

ارزان‌ترین گوشی مجهز به دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی لقبی است که می‌توان به گوشی ردمی نوت 1 اس شیائومی داد. برخی معتقدند که این بازی با اعداد تأثیری بر کیفیت عکس خروجی نمی‌گذارد؛ اما این ۱۰۸ میلیون پیکسل برای قرارگیری روی سطح حسگر، نیازمند مساحت بیشتری هم هستند که احتمالاً به بزرگ‌تر‌شدن حسگر دوربین نیز منجر می‌شود.

میزان بزرگ‌بودن حسگر دوربین گوشی باعث جذب نور بیشتر و درنتیجه افزایش کیفیت عکس می‌شود؛ البته در عکاسی با گوشی نباید تأثیر پردازش نرم‌افزاری را نادیده گرفت. مثال بارز تأثیر پردازش روی کیفیت نهایی عکس، دوربین گوشی‌های گوگل پیکسل است که با وجود ثابت‌ماندن حسگر طی چند نسل، کیفیت عکس نهایی هرسال بهتر از گذشته بود که هم‌راستا با تفکر نرم‌افزارمحور غول آمریکایی است.

درباره‌ی دوربین ردمی نوت 11 اس شیائومی ابتدا باید به ترکیب دوربین‌ها بپردازیم. دوربین اصلی ۱۰۸ مگایپکسلی با لنز واید ۲۶ میلی‌متری مجهز به فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز و گشودگی دهانه‌ی دیافراگم f/1.9،‌ دوربین فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی با زاویه‌ی دید ۱۸ درجه‌ای و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و تشخیص عمق ترکیب چهارگانه‌ی دوربین پشتی را تشکیل می‌دهند.

دوربین سلفی نیز مانند اکثر گوشی‌ها از نوع واید و ۱۶ مگاپیکسلی است. امکان ضبط ویدئو با حداکثر کیفیت و نرخ فریم 1080p@30fps برای دوربین سلفی و دوربین واید فراهم است؛ ولی متأسفانه نمی‌توان با ردمی نوت 11 اس ویدئو 4K ضبط کرد.

کیفیت دوربین اصلی در طول روز بسیار خوب ارزیابی می‌شود و سایر دوربین‌ها چندان چنگی به‌ دل نمی‌زنند؛ خصوصاً در نور کم یا در شب پیشنهاد می‌کنیم با روشن‌بودن حالت شب از دوربین‌ها استفاده شود.

کپی لینک

بهترین گوشی به‌صرفه با باتری قوی

کپی لینک

نوکیا C30

طول عمر باتری یکی از نکات مهمی است که کاربران هنگام خرید گوشی اقتصادی به آن توجه ویژه‌ای نشان می‌دهند. مصرف باتری و میزان دوام آن به عوامل زیادی مانند ظرفیت باتری، وضوح و اندازه‌ی نمایشگر، رابط کاربری و مصرف تراشه بستگی دارد. گوشی «نوکیا C30‌» علاوه‌بر داشتن باتری حجیم ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی، از نمایشگری با وضوح پایین HD و تراشه‌ی ۲۸ نانومتری یونیساک مدل SC9863A بهره می‌برد.

توان مصرفی این تراشه برخلاف اکثر SoCهای پایین‌رده کمتر از ۵ وات است و به ۳ وات محدود می‌شود که باعث مصرف اندک باتری و افزایش طول عمر آن خواهد شد. همچنین، از دیگر ویژگی‌های گوشی اقتصادی نوکیا می‌توان به نمایشگر ۶٫۸۲ اینچی IPS LCD و ۳ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی اشاره کرد.

گوشی هوشمند ارزان‌قیمت نوکیا به‌‌دلیل باتری و نمایشگر بزرگش وزن سنگینی هم دارد که به ۲۳۷ گرم می‌رسد. پشتیبانی از درگاه کارت حافظه‌ی اختصاصی میکرو SD و جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری و حسگر اثر‌انگشت پشت گوشی امکانات دیگر نوکیا سی ۳۰ به‌شمار می‌روند. این گوشی با ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و ۳ گیگابایت حافظه‌ی رم در‌حدود ۳ میلیون تومان در بازار موبایل ایران فروخته می‌شود.

کپی لینک

گلکسی F13 سامسونگ

«گلکسی F13 سامسونگ» هم از باتری حجیم ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی بهره می‌برد و باتوجه‌به وضوح و نرخ نوسازی مناسب نمایشگر و تراشه‌ی نه‌چندان پرمصرف، طول عمر باتری بسیار خوبی در‌اختیار کاربران قرار می‌دهد.

نمایشگر ۶٫۶ اینچی LCD فول اچ‌دی، عرضه با رابط کاربری One UI Core 4.1 برپایه اندروید ۱۲، تراشه‌ی سامسونگ Exynos 850 و دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی از ویژگی‌های مهم گوشی اقتصادی سامسونگ محسوب می‌شوند.

گفتنی است که باتری حیجم این گوشی سامسونگ باحداکثر توان ۱۵ وات شارژ خواهد شد و برای پرشدن باتری کمی باید صبور باشید؛ اما در دوام باتری در طول روز طولانی‌بودن مدت شارژ را تا حدود زیادی جبران خواهد کرد.

همچنین، گوشی گلکسی M13 سامسونگ نسخه‌ی هند در مشخصات با گوشی F13 تا حدود زیادی یکسان است و می‌توان سراغ خرید ام ۱۳ نسخه‌ی هندوستان هم رفت.

کپی لینک

بهترین گوشی اقتصادی برای گیمینگ

گوشی‌های اقتصادی و ارزان‌قیمت برای اجرای بازی‌های رایج موبایل چندان مناسب نیستند و نباید انتظار زیادی از قدرت گوشی‌های اقتصادی داشت؛ البته شاید در‌این‌بین برخی گوشی‌ها بازی‌هایی مانند پابجی و کال آو دیوتی موبایل را با تنظیمات گرافیک پایین یا حداکثر متوسط با نرخ فریمی بین ۳۰ تا حدوداً ۴۰ بتوانند اجرا کنند‌؛ اما قطعاً تجربه‌ی درخشانی از بازی‌کردن روی موبایل را در‌اختیار کاربران قرار نمی‌دهند.

برای پیدا‌کردن گوشی مناسب بازی و گیمینگ بد نیست سری به مقالات بهترین گوشی های گیمینگ سامسونگ و بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی بزنید تا مناسب‌ترین گزینه را باتوجه‌به بودجه‌ی خود انتخاب کنید.

برای مقایسه‌ی اطلاعات فنی و قیمت روز انواع گوشی‌های موبایل می‌توانید به بخش محصولات پلاس وی مراجعه کنید. در این بخش فضایی را برای تبادل‌نظر درباره‌ی گوشی موبایل فراهم کرده‌ایم تا بتوانید به‌راحتی نظرات و سؤالاتتان را مطرح کنید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع