گاه برای تنوع هم که شده باید دل به دریا زد و بیرون از محیط خانه با خانواده برای سپری کردن یک وعده غذایی به یک رستوران خوب و شیک البته سازگار با پول جیبمان مراجعه کرد.با افزایش روز افزون تعداد رستوران ها تنوع طلبی و علاقه افراد برای صرف غذاهای مختلف با ذائقه های متفاوت بیشتر شده است چراکه بسیاری از افراد غذا خوردن را فرای یک نیاز فیزیولوژیکی می دانند و آن را یک تجربه خاص تلقی می کنند که هیچ مرز محدودیتی برای آن در تمام نقاط دنیا وجود ندارد.
با اینکه رستوران های فست فودی جزء محبوب ترین ها در دنیا به حساب می آیند اما تجربه واقعی غذا خوردن در بیرون از خانه را باید در رستوران های غیر فست فودی جستجو کرد که این امر باعث شده است تا بسیاری از آشپزهای حرفه ای و ماهر به سراغ باز کردن رستوران های خاص بروند تا بتوانند معنای واقعی طعم غذا را به مشتریان خود القا کنند.
در ادامه بهترین رستوران های دنیا را می شناسید:
رستوران LedBury – لندن
برت گراهام، آشپز معروف استرالیایی، صاحب این رستوران فوق العاده در خیابان 127 لدبری در لندن است. برت گراهام این رستوران را در سال 2005 به همراه شریک خود نایجل مارتین افتتاح کرد. تمرکز این رستوران بر روی سرو غذاهای فرانسوی با کمی چاشنی انگلیسی و استرالیایی است.
بیشتر موارد موجود در منو بر پایه گوشت های مختلف و سبزیجات معطر است. با وجود اینکه رستوران LedBury تا به امروز شهرت جهانی پیدا کرده اما همچنان بدون سروصدا به کار خود ادامه می دهد.
رستوران Aliena – شیکاگو
این رستوران در شهر شیکاگو ایالت ایلینوی توسط سرآشپز گرنتز آکاتز تأسیس شده و اداره می شود. ساختمان بزرگ این رستوران خود به 4 بخش مختلف تقسیم شده که مشتریان در گوشه و کنار آن احساس راحتی بیشتری می کنند.
نورپردازی داخل رستوران به صورت خودکار در فاصله ای زمانی مشخص برای ایجاد تنوع در حال و هوای رستوران تغییر می کند. به طور معمول تقریباً 15 تا 19 آیتم در منوی این رستوران موجود بوده که تقریباً تمام ذائقه های موجود را پوشش می دهد و تجربه خوبی را در ذهن مشتریان ثبت می کند.
رستوران D.O.M - سائوپائولو برزیل
سرآشپز الکس آتالا فردی است که در آشپزخانه این رستوران موفق شده تا به مشتریان خود ثابت کند که تجربه خوردن غذا در یک رستوران خاص مختص کشورهای اروپایی نیست. نکته جالبی که در مورد منوی این رستوران محبوب و مشهور در برزیل وجود دارد این است که، تقریباً اکثر غداهای موجود در منو برزیلی و آمازونی هستند و با مواد اولیه بومی منطقه تهیه می شوند.
گفته می شود آتالا، سرآشپز این رستوران، سال ها به کمک متخصصین تغذیه در جنگل های آمازون به دنبال شناسایی گیاهان و مواد اولیه ای بوده است که بتواند به عنوان منابع خوراکی در غذاهای خود در رستوران D.O.M استفاده کند.
جای تعجبی ندارد که D.O.M در حال حاضر بهترین رستوران آمریکای جنوبی لقب گرفته است.
رستوران Mugaritz - سن سباسشن اسپانیا
شهر سن سباسشن در اسپانیا را می تاون شهر رستوران های اسپانیا در نظر گرفت. رستوران Mugaritz یکی از همین رستوران ها بوده به دلیل تجربه خاصی که به شتریان خود ارائه می دهد که شهرنتی جهانی پیدا کرده است. در رستوران Mugaritz منوی نوشته شده ای وجود ندارد.
منوی مزه های این رستوران که معمولا بیش از 20 آیتم دارد به صورت فصلی تغییر می کند. کوچک ترین جزئیات موجود در این رستوران از بوی غذایی که در جلوی درب رستوران منتشر می شود تا کوچک ترین جزئیات در مورد چینش میزها تحت کنترل قرار دارد.
تنوع و نوآوری در غذاها مانند سرو سنگ های خوردنی (سیب زمینی هایی که به شکل سنگ درآمده اند) و سرو میگو در قلب های یخی با شکل های متنوع جزء فاکتور مؤثر دیگر در محبوبیت این رستوران است.
رستوران Eleven Madison Park – نیویورک
سراغ بهترین رستوران در آمریکای شمالی را می توان در شهر نیویورک گرفت. رستورانی که توسط سرآشپز معروف دانیل هام اداره می شود. وی از سال 2006 کار خود را در این رستوران آغاز کرد و در سال 2011 آن را از صاحبش خریداری نمود.
غذاهای موجود در منوی این رستوران تقریباً بومی آمریکا هستند و در انتخاب مواد غذایی اولیه سعی شده تا از مواد غذایی محلی در منطقه نیویورک استفاده شود.
بیشترین تمرکز رستوران Eleven Madison Park بر روی تجربه غذا خوردن و سرو غذا برای مشتریان است که توجه خاصی به آن می شود. مشتریان با انتخاب برخی آیتم ها در منو می توانند مواد اولیه غذای خود را خودشان ترکیب کنند و طعم موردنظر خود را به دست بیاورند.
رستوران Osteria Francescana – مودنا ایتالیا
با وجود اینکه غذاهای ایتالیایی در دنیا جزء محبوب ترین ها به حساب می آید، اما در بیشتر موراد تنها به غذاهای سنتی این کشور پرداخته می شود. این همان نکته ای است که رستوران Osteria Francescana در شهر مدونای ایتالیا را از بقیه رستوران های ایتالیایی متمایز می کند.
سر آشپز ماسیمو بتورا منوی این رستوران را به سه قسمت تقسیم کرده است. منوی اول مختص غذاهای سنتی ایتالیا است. منوی دوم غذاهای مدرن تر ئ جدیدتر ایتالیایی را در خود جای داده است و منوی سوم نیز غذاهای ترکیبی و خلاقانه سرآشپز حرفه ای این رستوران را به مشتریان عرضه می کند.
رستوران Noma - کپنهاگ دانمارک
بهترین رستوران دنیا نه در پاریس نه در لندن و نه در میلان ایتالیا قرار داد. رستوران Noma به عنوان بهترین رستوران دنیا در پایتخت کشور دانمارک واقع شده و هر سال نیز به تنوع و کیفیت کار خود اضافه می کند. رستوران Noma توسط سرآشپز رنه ردزپی اداره شده که مهارت خاصی در تهیه غذاهای حوزه اسکاندیناوی با ایجاد تغییر و نوآوری در آن ها دارد.
افرادی که به دنبال داشتن یک تجربه جدید و خاص برای صرف غذا می گردند با امتحان کردن رستوران Noma پشیمان نمی شوند. امسال Noma دهمین سال تأسیس خود را در دانمارک جشن گرفت.