طرز تهیه پنیر خانگی با مواد اولیه سالم در آشپزخانه
محصولات لبنی بسیار متنوع هستند و پنیر بعد از شیر در یخچال همه وجوددارد، پنیر ها انواع مختلفی دارد و کشورهای ایتالیا و فرانسه از بزرگترین و بهترین تولید کنندگان این محصول لبنی هستند. پنیر حاوی مواد مغذی است موجود در شیر است و اکثریت مردم طعم آن را دوست دارند.
طرز تهیه پنیر خانگی برای مصرف روزانه
چگونه پنیر خانگی درست کنیم
اگر معمولاً عادت دارید که پنیر تازه مصرف کنید بهتر است آن را در منزل و با مواد اولیه ای که دارید درست کنید چون به شما کمک می کند بدون صرف هزینه و زمان زیادی پنیر تازه بخورید.ممکن است تصور کنید درست کردن پنیر کار دشواری است اما چنین نیست و بسیار لذت بخش است ، کافیست ابتدا مواد پایه آن را آماده کرده وبعد بنا بر سلیقه خانواده به آن طعم دهنده ای که دوست دارید اضافه کنید.پنیر از دلمه شدن شیر که با اضافه کردن اسید هایی مثل آبلیمو و سرکه هستند درست میشود،این دلمه آنزیمی دارد که در شکم گاو موجود است اما امروزه آن را به طور مصنوعی تولید می کنند. در ادامه این بخش از آشپزخانه پلاس وی یکی از بهترین روش های آماده کردن پنیر خانگی را برایتان خواهیم گفت.
مواد مورد نیاز برای تهیه پنیر خانگی
یک لیتر شیر
آبلیمو 100 میلی لیتر
ماست چاشنی
نحوه ی درست کردن پنیر خانگی
به خاطر داشته باشید شیر تازه باشد زیرا اگر شیر تازگی نداشته باشد دلمه نمیشود.
طرز تهیه پنیر خانگی با روشی ساده و با استفاده از آبلیمو
شیر را داخل ظرف استیل ریخته روی حرارت کم بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید و 20 دقیقه روی ظرف را بپوشانید.
بعد آبلیمو و ماست را به شیر اضافه کرده و به آرامی ترکیب کنید و دوباره روی حرارت بگذارید تا حدی که آب اضافه از آن خارج شود.
وقتی شیر به واسطه حرارت از آب پنیر جدا شد حرارت را خاموش کرده و مواد را از صافی رد کنید تاخمیری بدست آید.
در این مرحله می توانید پنیر را به هر شکلی که بخواهید درآورید.
حتی می توانید چاشنی را روی میز کار پهن و پنیر را روی آن رول کنید و داخل ظرف پلاستیکی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
پنیر آماده است فقط اجازه دهید خنک شود تا از خوردن آن لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد پنیر خانگی
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
پنیر خانگی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .