مواد لازم برای رول مرغ شکم پر
- اسفناج:یک پیمانه
- پیاز ریز :2 پیمانه
- پودر نان:یک پیمانه
- هویج ریز: 1/2 پیمانه
- پنیر پارمزان :1/2 پیمانه
- سیر:یک عدد
- تخم مرغ :یک عدد
- آب مرغ:یک و 1/2 پیمانه
- فیله مرغ :نیم کیلو
- گوجه فرنگی:2 پیمانه
- پیاز :2 قاشق سوپخوری
- فلفل سیاه :1/2 قاشق چایخوری
- سیر:یک عدد
- گردوی پودر شده :1/2 پیمانه
- آویشن، نمک، فلفل قرمز، پودرسیر، دارچین و پاپریکا: به میزان لازم
طرز تهیه رول مرغ شکم پر
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا در طول آماده سازی رول های مرغ گرم و آماده شود.
در ادامه اسفناج را خرد کرده و با یک عدد تخم مرغ، پنیر پارمزان ، پودر گردو و پودر نان مخلوط کنید. حالا فیله های مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود.
وسط هر فیله کمی از مخلوط اسفناج را قرار داده و رول کنید، سپس با یک خلال دندان آن را محکم کنید تا مواد بیرون نریزد.
مرغ های شکم پر را درسینی فر بچینید و برای نیم ساعت در فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا پخته و طلایی شود.
در این میان سس را به این روش درست کنید:
گوجه ها را رنده کنید تا به اندازه دو پیمانه شود. سپس داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید.
یک قاشق روغن افزوده و اجازه دهید گوجه جوش خورده و سرخ شود.
در ادامه رب را بریزید و تفت دهید، سپس ادویه ها را افزوده و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.
پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود ، سپس فلفل دلمه ای را خرد کرده و بریزید، هویج پخته را خرد کرده و اضافه نمایید.
بعد از اینکه سبزیجات کمی نرم شدند آن را به قابلمه گوجه افزوده و چند دقیقه بپزید تا جا بیفتد.
مرغ ها را از فر خارج کرده و داخل سس بگذارید و اجازه دهید برای 15 تا20 دقیقه بپزد تا طعم بگیرد.
مرغ های شکم پر را در ظرف مورد نظر بکشید و با سسی که داخل تابه مانده سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد رول مرغ شکم پر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
رول مرغ شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .