مواد لازم برای رولت صورتی مخملی
- تخم مرغ :4 عدد
- شکر دانه ریز: سه چهارم فنجان
- روغن :1 ق غ
- دوغ کره یا شیر :2 ق غ
- سرکه سفید :1 ق چ
- عصاره وانیل :1 ق چ
- رنگ ژله ای قرمز:1 قطره
- آرد :1 فنجان
- بکینگ پودر :1 ق چ
- نمک: نصف ق چ
مواد لازم برای کرم کره سوئیسی بین رولت
- شکر :یک چهارم فنجان
- سفیده تخم مرغ :1 عدد بزرگ
- کره :12 ق غ
- وانیل :نصف ق چ
رولت صورتی مخملی
طرز تهیه رولت صورتی مخملی
ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکند و برای 5 دقیقه با همزن برقی خوب بزنید تا یکدست و صاف شود. در ادامه شکر و روغن را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شود.
در مرحله بعد سرکه را افزوده و وانیل ، رنگ خوراکی و دوغ کره را بیفزایید و مخلوط نمایید. سپس آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط کرده و بعد از الک کردن به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر درست شود.
حالا یک سینی 22 در 32 سانتی متری را با کاغذ روغنی پوشانده و چرب کنید ، سپس خمیر را روی آن بریزید.
و با پشت یک قاشق صاف کنید. سینی را برای 12 الی 15 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد.
سپس کیک را از سینی خارج کرده و روی آن کمی شکر بپاشید سپس به سرعت رول کنید و با یک دستمال محکم ببندید و کنار بگذارید تا به همان حالت خنک شود.
در این میان کرم را درست کنید به این صورت که سفیده تخم مرغ را به همراه شکر در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده و تا زمانی که دانه های شکر به خوبی حل شود.
در این مرحله کاسه را از روی حرارت بردارید و با همزن خوب بزنید تا حجم مواد دوبرابر شود. سپس وانیل را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شده و به شکل کرم در آید.
کیک رول شده را باز کنید و کرم را روی آن بمالید و دوباره آن را رول کنید. رول ها را به اندازه های مساوی برش زده و روی آن ها را با خامه فرم گرفته و گیلاس کریستالی تزیین کنید و تا موقع سرو در یخچال نگهداری نمایید.
درست کردن رولت صورتی مخملی
نکات تکمیلی در مورد رولت مخملی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
رولت مخملی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .