وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

سالاد تاکو لقمه ای | طرز تهیه “سالاد تاکو لقمه ای”

سالاد تاکو لقمه ای | طرز تهیه “سالاد تاکو لقمه ای”

در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه “سالاد تاکو لقمه ای” را مشاهده کنید

مواد لازم برای سالاد تاکو لقمه ای

  • کنسرو لوبیا قرمز: 440 گرم 
  • روغن زیتون :2 قاشق چای خوری 
  • زیره :1 قاشق چای خوری
  • پودر چیلی :1/4 قاشق چای خوری 
  • نمک :1/2 قاشق چای خوری 
  • گوجه فرنگی :3 عدد
  • نان ترتیلا :6 عدد
  • پنیر چدار:1 پیمانه
  • برگ کاهو :6 عدد
  • آووکادو :1 عدد
  • انبه :1 عدد

 سالاد تاکو لقمه ای

طرز تهیه سالاد تاکو لقمه ای

برای درست کردن این سالا میتوانید از لوبیا پخته شده هم استفاده نمایید، در این صورت لوبیا را از روز قبل بشویید و خیس کنید ، سپس آن را بپزید و در سالاد استفاده کنید.

ابتدا لوبیا ، را بوسیله یک چنگال کمی له کنید ، سپس روغن زیتون ، زیره ، پودر چیلی و نمک را افزوده و دوباره با چنگال همه مواد را هم زده و آن ها را له کنید تا به شکل خمیر دربیاید.

مواد بالا را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را داخل یک نان ترتیلا قرار دهید، گوجه را ریز خرد کرده و روی هر کدام از لقمه ها مقداری بریزید.

در آخر برگ های کاهو را روی آن ها قرار دهید.

نان را به شکل استوانه ای بپیچید و در کاغذ مومی آشپزخانه بگذارید و دو طرف آن را ببندید. لقمه ها را از وسط برش بزنید و با سالاد انبه سرو کنید.

برای درست کردن سالاد انبه و آواکادو را خرد کرده و در ظرف سالاد بریزید، پنیررا روی آن رنده کرده و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد تاکو لقمه ای

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد تاکو لقمه ای را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع