مواد لازم برای سالاد تاکو لقمه ای
- کنسرو لوبیا قرمز: 440 گرم
- روغن زیتون :2 قاشق چای خوری
- زیره :1 قاشق چای خوری
- پودر چیلی :1/4 قاشق چای خوری
- نمک :1/2 قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی :3 عدد
- نان ترتیلا :6 عدد
- پنیر چدار:1 پیمانه
- برگ کاهو :6 عدد
- آووکادو :1 عدد
- انبه :1 عدد
طرز تهیه سالاد تاکو لقمه ای
برای درست کردن این سالا میتوانید از لوبیا پخته شده هم استفاده نمایید، در این صورت لوبیا را از روز قبل بشویید و خیس کنید ، سپس آن را بپزید و در سالاد استفاده کنید.
ابتدا لوبیا ، را بوسیله یک چنگال کمی له کنید ، سپس روغن زیتون ، زیره ، پودر چیلی و نمک را افزوده و دوباره با چنگال همه مواد را هم زده و آن ها را له کنید تا به شکل خمیر دربیاید.
مواد بالا را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را داخل یک نان ترتیلا قرار دهید، گوجه را ریز خرد کرده و روی هر کدام از لقمه ها مقداری بریزید.
در آخر برگ های کاهو را روی آن ها قرار دهید.
نان را به شکل استوانه ای بپیچید و در کاغذ مومی آشپزخانه بگذارید و دو طرف آن را ببندید. لقمه ها را از وسط برش بزنید و با سالاد انبه سرو کنید.
برای درست کردن سالاد انبه و آواکادو را خرد کرده و در ظرف سالاد بریزید، پنیررا روی آن رنده کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد تاکو لقمه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد تاکو لقمه ای را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .