روش تهیه سالاد ذرت با لبو
ذرت و لبو، هر کدام به تنهایی خوشمزه و دارای خاصیت های زیادی هستند که اگر طرفدار هر دویشان باشید میتوانید یک سالاد ذرت با لبو خوشمزه و مفیدی را با اضافه کردن چند مواد دیگر تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.قطعا سالاد ذرت با لبو علاوه بر سالم بودن رنگ و رویی زیباتر در سفرهایتان به ارمغان میاورد.
مواد لازم برای سالاد لبو و ذرت
- ذرت پخته یا کنسرو ذرت :یک و نیم پیمانه
- جعفری خرد شده : 3 پیمانه
- پیازچه خرد شده : یک دوم پیمانه
- لبو پخته یا ترشی لبو : 1 پیمانه
- فلفل سیاه : یک دوم قاشق چایخوری
- نمک :یک و نیم قاشق چایخوری
- آب لیمو :3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد ذرت با لبو
مرحله اول:
برای درست کردن سالاد ذرت با لبو ابتدا قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت بگذارید ، لبو را شسته و در آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید بپزد و ذرت را هم آبپز کنید و یا از کنسرو آماده آن استفاده نمایید.
مرحله دوم:
پیازچه ها را حلقه ای برش بزنید و جعفری پاک شده را خرد کنید سپس لبو را بعد از اینکه نرم شد از آب خارج کرده و پوست آن را بکنید و خرد نمایید.
مرحله آخر:
ظرف بزرگی را آماده کرده لبو ، ذرت ، جعفری خرد شده و پیازچه را داخل آن ریخته و با هم مخلوط کنید در ظرفی دیگر آبلیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به سالاد اضافه نمایید و در آخر سالاد را با برگ جعفری تزیین کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد ذرت با لبو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
سالاد ذرت با لبو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .