دستور تهیه سالاد ذرت
سالاد ذرت یکی از انواع سالادهای مجلسی ایرانی است که علاوه بر اینکه ظاهر شیک و مجلسی دارد ، طعم بسیار خوبی نیز دارد.حتما برای تنوع در سالادتان این سالاد خوشمزه را هم امتحان کنید.
مواد لازم سالاد ذرت
- کلم سفید کوچک : 1 عدد
- کنسرو ذرت شیرین :1 عدد
- کشمش پلویی :1 لیوان
- هویج رنده شده :4 عدد
- مایونز کم چرب : 1 لیوان
- شکر:2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه سالاد ذرت
مرحله اول :
برای درست کردن سالاد ذرت ابتدا هویج را شسته پوستش را بگیرید و رنده کنید و سپس به سراغ کلم ها بروید و آنها را شسته و خرد نمایید.
مرحله دوم:
در یک ظرف کوچک سس را با شکر مخلوط کرده و خوب هم بزنید بعد یک کاسه بزرگ آماده کنید و ذرت ، کشمش ، هویج و کلم خرد شده را داخل آن بریزید.
مرحله سوم:
سس آماده شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود ، سالاد را به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کشمش ها خوب نرم شوند.
نکات تکمیلی در مورد سالاد ذرت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سالاد ذرت را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .