رفع شیرینی غذا و طبیعی تر کردن طعم آن
روش رفع شیرینی غذا، میتواند گاهی به اندازه راهی برای رفع شوری آن مهم باشد. ترفندهایی که برای کدبانوها حیاتی است و در مواقع ضروری میتوان با آن طعم غذا را نجات داد؛ ترفندهایی که در این بخش از خانه داری و نکات آشپزی پلاس وی برایتان خواهیم گفت.
ترفندی برای رفع شیرینی غذا
رفع شیرینی زیاد غذا میتواند به چندین روش انجام شود. در ادامه چندین راهکار برای کاهش شیرینی غذا را برای شما توضیح میدهم:
افزودن اسیدهای طبیعی مثل آبلیمو
یکی از راههای کاهش شیرینی زیاد غذا، اضافه کردن عصاره لیمو است. برای این کار، کافی است چند قطره عصاره لیمو به غذا اضافه کنید. عصاره لیمو حاوی اسید سیتریک است که میتواند شیرینی را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس به غذا ببخشد.
میتوانید اسیدهای طبیعی مانند آب لیمو، اسید سیتریک یا اسید لبنیک به غذای خود اضافه کنید. این اسیدها میتوانند شیرینی را کاهش دهند و مزهی ترشتری به غذا ببخشند. برای هر قاشق غذاخوری شیرینی، از یک قاشق چایخوری اسید سیتریک استفاده کنید.
استفاده از ادویهها و افزودنیهای تند
اضافه کردن ادویههایی مثل فلفل سیاه، فلفل قرمز و ریحان به غذا، میتواند شیرینی را کاهش دهد و به جای آن یک طعم تند و ترش به غذا ببخشد. همینطور افزودن ادویهها مانند دارچین، زعفران، کاردامون و یا اسانسهای میوهای کمکالری میتواند به غذا مزهی طبیعی تری بدهد بدون افزایش شیرینی آن.
استفاده از نمک
یک روش برای کاهش شیرینی زیاد غذا، اضافه کردن کمی نمک به آن است.
رفع شیرینی پیاز در غذا
برای رفع شیرینی پیاز در غذا، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
پختن صحیح پیاز
پیاز را به مدت کوتاهی در روغن یا کره سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند و سپس به غذا اضافه کنید. پختن پیاز میتواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم تند و کاراملی به غذا ببخشد.
استفاده از پیاز سبز
پیاز سبز که بخش سبز و تازهتر پیاز است، شیرینی کمتری نسبت به بخش سفید و پختهی پیاز دارد. بنابراین اضافه کردن پیاز سبز به غذا میتواند شیرینی را کاهش دهد.
استفاده از ادویهها
اضافه کردن ادویههایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه یا زنجبیل به غذا میتواند شیرینی پیاز را کم کند و به جای آن یک طعم تند و ترش ایجاد کند.
استفاده از اسید سیتریک
میتوانید اسید سیتریک خشک را به غذا اضافه کنید. اسید سیتریک میتواند شیرینی را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش به غذا ببخشد.
لازم به ذکر است که برای استفاده از هر یک از روشهای فوق، بهتر است با توجه به نوع غذا و سلیقه خود، میزان و زمان استفاده را تنظیم کنید تا طعم نهایی غذا به دلخواه شما باشد.