مواد لازم پلو میگوی سرخ شده
میگو 400 گرم
برنج پخته شده 200 گرم
نخود سبز پخته 120 گرم (1 پیمانه)
سس سویا ⅓ پیمانه
پیازچه 6 عدد
تخم مرغ 3 ساقه
سیر 2 حبه
فلفل قرمز تند 2 عدد کوچک
روغن مایع گیاهی ½ 3 قاشق غذاخوری
پاپریکا 2 قاشق غذاخوری
لیموترش به میزان دلخواه برای سرو
برگ گشنیز به میزان دلخواه برای سرو
طرز تهیه پلو میگوی سرخ شده
2 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
تخم مرغ ها را در یک ظرف هم بزنید و بعد داخل تابه به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید و دائم هم بزنید. سپس مخلوط را در ظرفی جداگانه بریزید.
نصف قاشق روغن را در تابه بریزید. فلفل قرمز را خرد کنید و دانه های آن را در بیاورید و با پیازچه خرد شده و سیر ریز شده به مدت 1 دقیقه در تابه تفت دهید.
سپس میگو ها را تمیز کرده و به تابه اضافه کنید و به مدت 5 الی 10 دقیقه تا زمانی که رنگ آنها مات شود تفت دهید.
مخلوط تخم مرغ سرخ شده، برنج سرخ کرده یا آب کش شده، سس سویا، 1 قاشق روغن باقیمانده، پاپریکا و نخود سبز های پخته را به آن اضافه کنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه را تفت دهید.
غذا را در بشقاب بریزید و آن را با برگ های گشنیز و برش های لیمو تزیین و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پلو میگوی سرخ شده
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پلو میگوی سرخ شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .