مواد لازم برنج سرخ شده با طعم سیر
برنج ½1 پیمانه
سیر 3 حبه
روغن گیاهی 2 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه برنج سرخ شده با طعم سیر
برنج را زیر آب شسته و همراه با ¾1 پیمانه آب در یک قابلمه متوسط میریزیم و آن را کته میکنیم.
بعد از پختن برنج، ظرف آن را از روی شعله برمی داریم و در حالت دربسته 10 دقیقه کنار میگذاریم.
اجازه می دهیم برنج به طور کامل سرد شود تا خشک و سفت شود.
مقدار ½1 قاشق سوپخوری روغن را در یک تابه بزرگ روی شعله متوسط می گذاریم تا خوب گرم شود، پس از آن برنج را اضافه می کنیم و همزمان به آرامی هم میزنیم. 1 تا 2 دقیقه حرارت میدهیم تا به طور کامل داغ شود (اگر زیاد و سریع هم بزنید دانه های برنج خرد می شود).
سیر را رنده می کنیم.
با استفاده از یک قاشق چوبی یک فضای خالی در مرکز تابه ایجاد کرده و 1 قاشق چایخوری روغن میریزیم. سپس سیر رنده شده را حدود 30 ثانیه با آن سرخ میکنیم و بعد با برنج اطراف تابه ترکیب میکنیم.
نمک و فلفل را برای سرو اضافه میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد برنج سرخ شده
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
برنج سرخ شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .