وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

بهترین فرمول طرز تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجی در خانه

بهترین فرمول طرز تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجی در خانه

یکی از پر کاربردترین پودر ها برای غذاهای سوخاری پودر پانکو است که ما برای شما طرز تهیه این پودر را آماده کرده ایم.

پودر سوخاری پانکو چیست و چطور آماده می شود؟

یکی از انواع پودر سوخاری، پودر سوخاری پانکو است که با سادگی می توانید آن را در خانه تهیه کرده و به مواد غذایی خود اضافه کنید. نام پانکو در زبان ژاپنی به معنای "تکه های کوچک نان" است. شما می توانید با استفاده از دستور پختی که در اختیار شما قرار گرفته، به آسانی پودر سوخاری پانکو را تهیه کنید.

این پودر سوخاری می تواند به غذاهای شما طعمی خوشمزه و لذیذ ببخشد و همچنین باعث سوختن بهتر آنها شود. برای تهیه پودر سوخاری پانکو، می توانید از مواد اولیه کمی مانند باقیمانده نان بگت یا نان تست استفاده کنید. در روش خانگی طرز تهیه پودر سوخاری پانکو، بدون استفاده از مواد نگهدارنده و به صورت سالم تر تهیه می شود. پس با ما دراین بخش از آموزش آشپزی پلاس وی همراه شوید تا طرز تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجی را به شما آموزش دهیم.

سوخاری

مواد لازم برای پودر سوخاری پانکو خانگی

لیست مواد لازم برای تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجی به شرح زیر است:

مواد لازم مقدار
نان تست یا نان باگت 200 گرم
پودر پاپریکا یک قاشق غذاخوری
پودر گوجه یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم

با استفاده از این مواد، می توانید پودر سوخاری پانکو نارنجی خود را تهیه کنید.

طرز تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجی

  1. ابتدا، بهتر است نان باگت یا نان تست را کاملاً خشک کنید. برای این کار، می توانید نان را به مدت 1 تا 2 روز در دمای خانه باز گذاشته و به طور طبیعی خشک شود. البته، در صورت عجله در تهیه پودر سوخاری، می توانید نان را در فر یا تستر با حرارت پایین خشک کنید. با این روش، پودر سوخاری به طور سریعی آماده می شود.
  2. پس از خشک کردن کامل نان‌ها، آن‌ها را در یک غذاساز یا آسیاب قرار داده و آن‌ها را به صورت پودر کاملاً خرد کنید. اگر این دستگاه‌ها را ندارید، می‌توانید نان‌ها را به صورت تکه‌تکه خرد کرده و آن‌ها را در یک نایلون زیپدار قرار داده و با یک لیوان یا گوشت کوب روی آن ضربه بزنید تا به صورت پودر شوند. اما باید مواظب باشید که نایلون پاره نشود. برای جلوگیری از پارگی نایلون، می‌توانید نایلون را دور پارچه ای بپیچید و سپس ضربه بزنید.
  3. پس از تهیه پودر سوخاری، آن را در کاسه‌ای بریزید و به آن نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر گوجه و پاپریکا اضافه کنید. سپس همه را با هم مخلوط کنید تا ادویه‌ها به صورت یکدستی در پودر سوخاری توزیع شوند و رنگ و مزه خوبی به پودر ببخشند.
  4. پس از ترکیب کردن ادویه‌ها و پودر سوخاری، پودر سوخاری پانکو شما آماده است. آن را در یک ظرف قابل بسته‌بندی قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری آن افزایش یابد. در نهایت، می‌توانید از پودر سوخاری پانکو خود برای تهیه دسر، سالاد، ماهی، غذاهای چینی ژاپنی و... استفاده کنید.

رسپی دوم برای طرز تهیه پودر سوخاری پانکو

در این دستور تهیه، مواد اولیه کمی متفاوت تر است و همانطور که در ادامه خواهید خواند، تنوع ادویه بیشتر می باشد.

پودر سوخاری

مواد لازم پودر سوخاری پانکو

مواد لازم مقدار
نان تست یک پیمانه
پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
پودر کاری نصف قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای نصف قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه دو قاشق غذاخوری
پاپریکا یک قاشق غذاخوری
پودر سیر دو قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه پودر سوخاری پانکو فست فودی

برای تهیه این نوع پودر سوخاری پانکو، دقیقا مثل روش بالا عمل میکنیم با این تفاوت که ادویه های بیشتری در مرحله افزودن مواد اولیه به نان تست های خشک، خواهیم داشت.

چند نکته در مورد پودر سوخاری پانکو خانگی

  • اگر می‌خواهید پودر سوخاری خود را درشت تر آماده کنید، به جای آسیاب کردن نان، آن‌ها را با دست خرد کنید تا پودر درشت تر شود.
  • برای خشک کردن بهتر نان مد نظر برای تهیه پودر سوخری پانکو، فر را با دمای 180 درجه روشن کرده و نان‌ها را برای مدت 15 تا 20 دقیقه در آن قرار دهید تا خشک شوند.
  • پس از تهیه پودر سوخاری، شما می توانید آن را در ظرفی با درب بسته قرار داده و به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
  • اضافه کردن پودر گوجه برای بهبود رنگ پودر سوخاری بوده و می توانید از پودر پفک استفاده کنید تا رنگ آن بهتر شود.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع