مواد لازم برای رول مرغ و ژامبون
- فیله مرغ :4 عدد (200 گرم)
- سیر (کوبیده ) :2 عدد (10 گرم)
- ادویه کاری :نصف قاشق چای خوری
- روغن زیتون :یک قاشق سوپ خوری (15 میلی لیتر)
- پیازچه (ریزشده) :4 عدد (32 گرم)
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- ژامبون گوشت :4 ورق (160 گرم)
- آرد سفید :به مقدار لازم
- تخم مرغ :یک عدد
- شیر:2 قاشق سوپ خوری
- روغن مایع (سرخ کردنی) :به مقدار لازم
طرز تهیه رول مرغ و ژامبون
ابتدا کاسه ای بردارید و پیازچه را داخل آن ریز خرد کنید ، سیر را له کرده و داخل کاسه بریزید.
در ادامه نمک ، فلفل ، ادویه کاری و روغن زیتون را بریزید و خوب مخلوط کنید. فیله ها را کمی بکوبید و در مخلوط بخوابانید تا مزه دار شود.
شیر ، نمک ، تخم مرغ و فلفل را در ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. آرد را در ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید.
ژامبون ها را لوله کرده و داخل فیله قرار داده و آن را رول کنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.
رولت ها را ابتدا در آرد بغلطانید و سپس در مخلوط تخم مرغ فرو کرده و دوباره در آرد بغلطانید و در روغن سرخ کنید.
بعد از اینکه رولت ها سرخ شدند آن ها را در ظرف مورد نظر بچینید و برش بزنید و با سس دلخواه میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد رول مرغ و ژامبون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
رول مرغ و ژامبون را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .