مواد لازم سالاد اسفناج با نارنگی
- اسفناج 4 پیمانه
- خلال بادام ¾ پیمانه
- نارنگی 3 عدد
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- سرکه قرمز 2 قاشق غذاخوری
- ژله تمشک 2 قاشق غذاخوری
- پودر خردل 1 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد اسفناج با نارنگی
سالاد اسفناج و نارنگی یکی از سالادهای خوشمزه است که نیاز به مواد زیادی ندارد و به جای نارنگی میتوانید از پرتقال و یا میوه های دیگر استفاده کنید.
ابتدا اسفناج را شسته و داخل آبکش بگذارید تا آبش برود.
در این فاصله سس سالاد را آماده کنید، برای درست کردن سس سالاد سرکه قرمز زا به همراه ژله تمشک ، روغن زیتون ، پودر خردل و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
حالا اسفناج ها را خرد کنید و نارنگی ها را پوست بگیرید و خرد نمایید.
ظرف سالاد را آماده کنید و اسفناج و نارنگی خرد شده را داخل آن بریزید و مخلوط کنید.
سس را به سالاد اضافه کرده و هم بزنید.
سالاد آماده سرو است.
نکات تکمیلی در مورد سالاد اسفناج با نارنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد اسفناج با نارنگی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .