وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کوبه مرغ | طرز تهیه کوبه مرغ خوشمزه با دستور تهیه خانگی

کوبه مرغ | طرز تهیه کوبه مرغ خوشمزه با دستور تهیه خانگی

کوبه مرغ یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه ای می باشد که شما می وانید با این دستور تهیه به آسانی در منزل تهیه کنید.

 دستور تهیه کوبه مرغ

کوبه مرغ یک غذای خوشمزه عربی است که بسیار پرطرفدار می باشد.این غذا مانند ناگت مرغ و یا پیراشکی مرغ با مرغ پخته شده تهیه میشود و بسیار هم آسان است. کوبه مرغ برای پذیرایی شام بسیار مناسب است و یک غذای سالم و مفید خانگی در کنار انواع سبزیجات می باشد.

مواد لازم برای کوبه مرغ 

  • سیب زمینی :یک عدد متوسط
  • سینه مرغ : نصف یک سینه
  • برنج :2 پیمانه 
  • تخم مرغ : 1 عدد
  • زرشک :به مقدار دلخواه
  • نمک فلفل زردچوبه : به مقدار لازم
  • زعفران : کمی

کوبه مرغ

کوبه مرغ خوشمزه

طرز تهیه کوبه مرغ عالی 

مرحله اول:

برای درست کردن کوبه مرغ ابتدا در یک قابلمه ، نصف سینه مرغ را به همراه کمی پیاز و نمک و فلفل و هویج بگذارید تا بپزد.

مرحله دوم:

در ظرف دیگری سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا بپزد. بعد از این که این دو به  پخت کامل رسیدند.

مرحله سوم:

در ظرف دیگری دو پیمانه برنج را با دو پیمانه و نصفی آب روی شعله گاز قرار می دهیم تا کته شود درون آب برنج مقداری روغن نمک و زردچوبه و یا زعفران میریزیم.

بعد از این که کته شما حاضر شد در یک ظرف برنج را با سیب زمینی ای که پخته اید با کمک یک گوشکوب بکوبید تا خمیر مانند شود. 

مرحله چهارم:

سپس در یک تابه مقدار روغن را به همراه کمی زعفران تفت دهید و بعد سینه مرغتان را ریش ریش کرده و به زرشک ها اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله پنجم:

بعد از این که خمیرتان کمی خنک شد به اندازه یک نارنگی از خمیر بردارید و و آن را گرد کنید سپس درون آن را با شست فشار دهید تا کمی فضا ایجاد شود سپس کمی از مرغ و زرشک را درون آن بریزید و به خمیرتان فرم دهید. 

برای اینکه از چسبندگی خمیر در امان باشید ظرف آب کنار خود بگذارید و کم کم دستتان را آغشته به آب کنید. 

نکته دیگری که وجود دارد این است که شما می توانید درون این کبه روی مرغ مقدار کمی پنیر پیتزا بریزید که طعم دلچسب تری داشته باشد.

مرحله ششم:

روی سینی ای این کوبه ها را بچینید و با کمک یک قلمو و تخم مرغ روی این کوبه ها را رو مالی کنید. 

سینی را درون یخچال بگذارید و بعد از گذشت 3 یا چهار ساعت کوبه ها را خارج کنید.

مرحله نهایی:

در ظرفی مقدار زیادی روغن بریزید و آن را داغ کنید سپس کوبه ها را درون روغن داغ سرخ کنید. 

می توانید کوبه ها را با زرشک و جعفری تزئین کنید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع