وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “مرغ سرخ شده با لیمو عمانی”

طرز تهیه “مرغ سرخ شده با لیمو عمانی”

درغذا های سنتی ایران اصولا از لیموعمانی که یکی از انواع لیموترش است استفاده می شده و در حال حاضر هم کاربرد فراوان دارد. طرز تهیه “مرغ سرخ شده با لیمو عمانی” را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

مواد لازم برای مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

  • سینه مرغ :2 عدد
  • کره :1 قاشق غذاخوری
  • روغن :1 قاشق غذاخوری
  • پودر لیمو عمانی :1/2 قاشق غذاخوری
  • مرزه :1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه :1/2 قاشق غذاخوری
  • نمک :1 قاشق غذاخوری
مرغ سرخ شده

طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

سینه های مرغ را خوب بشویید و بعد از اینکه آبش رفت و خشک شد ، هرتکه آن را سعی کنید به صورت عمودی نصف کنید تا 4 تکه داشته باشید.

سپس پودر لیمو عمانی را با نمک ، فلفل و مرزه با هم مخلوط کنید  و روی تکه های مرغ بریزید.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید  و مقداری کره و روغن داخلش بریزید تا داغ شوند.

بعد سینه های مرغ را داخل آن قرار دهید ، طوری که فضای خالی بین آنها باشد . سپس دو طرف آن را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

مرغ سرخ شده را در کنار سیب زمینی ، گوجه فرنگی و سبزیجات سرو کنید.

مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

نکات تکمیلی در مورد مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
مرغ سرخ شده با لیمو عمانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع