مواد لازم مارمالاد نارنگی:
- مغز نارنگی:1 کیلو گرم
- شکر:1 کیلو گرم
- ورق ژلاتین:3 الی 4 ورق
طرز تهیه مارمالاد نارنگی:
پوست اول و دوم نارنگی را بگیرید و مغز نارنگی را در بیاورید.
بعد هسته داخل آن را خارج کنید و به همراه شکر داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و مالارد کم کم غلیظ شود.
در این فاصله ورقه های ژلاتین را در آب جوش حل کنید و بعد از قوام آمدن مارمالاد داخل آن بریزید.
کمی از پوست پرتقال یا نارنگی را داخل مارمالاد رنده کنید و بعد از 2 الی 3 جوش خوردن مارمالاد را از روی حرارت بردارید.
نکات تکمیلی در مورد مارمالاد نارنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مارمالاد نارنگی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .