وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

مارمالاد نارنگی | طرز تهیه “مارمالاد نارنگی”

مارمالاد نارنگی | طرز تهیه “مارمالاد نارنگی”

“مارمالاد نارنگی” ترش و شیرین و بسیار خوش عطر است. اگر مارمالاد ترش دوست دارید شکرِ این دستور را کم تر بریزید.

مواد لازم مارمالاد نارنگی:

  • مغز نارنگی:1 کیلو گرم
  • شکر:1 کیلو گرم
  • ورق ژلاتین:3 الی 4 ورق

مارمالاد نارنگی

طرز تهیه مارمالاد نارنگی:

پوست اول و دوم نارنگی را بگیرید و مغز نارنگی را در بیاورید.

بعد هسته داخل آن را خارج کنید و  به همراه شکر داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و مالارد کم کم غلیظ شود.

 در این فاصله  ورقه های ژلاتین را در آب جوش حل کنید و بعد از قوام آمدن  مارمالاد داخل آن بریزید.

کمی از پوست پرتقال یا نارنگی را داخل مارمالاد رنده کنید و بعد از 2 الی 3 جوش خوردن مارمالاد را  از روی حرارت بردارید.

مارمالاد نارنگی

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد نارنگی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مارمالاد نارنگی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع