چگونه می توانیم سرکه سیب را در خانه خودمان درست کنیم؟
در این مقاله ما می خواهیم شما را با یک روش و طرز تهیه یک محصول خاص شما را آشنا سازیم. محصولی که در سراسر جهان محبوب است و برای برخی موارد مهم به کار می رود ، حتی در داروهای طبیعی نیز به کار می رود.
این محصول در بازار به راحتی پیدا می شود و ما می توانیم انواع مختلف آن را خریداری نماییم ولی افرادی هستند که به افرادی که آنها را تهیه می کنند اعتماد ندارند و میخواهند خودشان آن را تهیه نمایند.این مورد حتما برای شما اتفاق افتاده است و می توانید با خواندن ادامه این مطلب در آشپزخانه پلاس وی با طرز تهیه آن آشنا شوید.
دستور صحیح درست کردن سرکه سیب در منزل
طرز تهیه سرکه سیب خانگی :
از این سرکه امروزه در بیشتر دستورالعمل های غذایی استفاده می شود و از محصولاتی می باشند که به سختی بدست می آیند و یا هزینه بر می باشند.
مواد لازم :
ظرف بزرگ شیشه ایی
یک کیلو سیب
آب
3 قاشق غذا خوری شکر
به اندازه کافی پارچه
طرز تهیه :
سیب را بهطور کامل بشویید و آن را به قطعات کوچک برش دهید. آنها را در ظرف شیشه ایی بریزید و شکر و آب را به آن اضافه کنید.
برای پوشاندن ظرف از تکه ایی پارچه استفاده کنید و درب آنرا کاملا ببندید. شیشه را به مدت 5 الی 6 هفته در دمای بین 15 تا 26 درجه سانتی گراد نگه دارید.
بعد از این مدت مایع را به ظرف دیگر بریزید و بگذارید تا 3 روز در ظرف دیگر در همان دما باشد.
بعد از 3 روز مقداری از سرکه بنوشید تا مقدار اسیدی بودن آن را بسنجید.
نکات تکمیلی در مورد درست كردن سركه سيب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه