مواد لازم برای ونوشک پلو
- ونوشک تازه : 1 پیمانه
- گوشت چرخ کرده : 250 گرم
- برنج : 2 پیمانه
- رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
- پیاز سرخ شده : 3 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده :2 قاشق غذاخوری
- نمک و زردچوبه : به میزان کافی
- روغن زیتون یا روغن حیوانی : به مقدار نیاز
طرز تهیه ونوشک پلو
ابتدا برنج را بشویید و بعد از چند ساعت خیس دادن در آب و نمک به صورت کته یا آبکشی بپزید.
داخل قابلمه ای ونوشک را با گوشت چرخ کرده ، کمی نمک ، زردچوبه و یک و نیم پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد.
بعد از پخته شدن گوشت رب گوجه فرنگی را به داخل مواد قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا چند جوش بزند.سپس مقداری روغن و پیاز سرخ شده را به آنها اضافه کنید و بعد از دو ،سه دقیقه جوشیدن و تبخیر آب گوشت ،قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مخلوط گوشت را لابه لای برنج پخته شده بکشید و با کمی برنج زعفرانی شده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد ونوشک پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
ونوشک پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .