وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “ونوشک پلو” ؛ یک غذای محلی و خوشمزه

طرز تهیه “ونوشک پلو” ؛ یک غذای محلی و خوشمزه

ونوشک پلو یک غذای ایرانی لذیذ ، در ادامه این مطلب طرز تهیه “ونوشک پلو” را مشاهده کنید

مواد لازم برای ونوشک پلو 

  • ونوشک تازه : 1 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده : 250 گرم
  • برنج : 2 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ شده : 3 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده :2 قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه : به میزان کافی
  • روغن زیتون یا روغن حیوانی : به مقدار نیاز
غذای ایرانی

طرز تهیه ونوشک پلو 

 ابتدا برنج را بشویید و بعد از چند ساعت خیس دادن در آب و نمک  به صورت کته یا آبکشی بپزید.

داخل قابلمه ای ونوشک را با گوشت چرخ کرده ، کمی نمک ، زردچوبه و یک و نیم پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم  قرار دهید تا گوشت بپزد.

بعد از پخته شدن گوشت رب گوجه فرنگی را به داخل مواد قابلمه اضافه کنید و  اجازه دهید تا چند جوش بزند.سپس مقداری روغن و پیاز سرخ شده را به آنها اضافه کنید و بعد از دو ،سه دقیقه جوشیدن  و تبخیر آب گوشت ،قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مخلوط گوشت را لابه لای برنج پخته شده بکشید و با کمی برنج زعفرانی شده سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد ونوشک پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
ونوشک پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع