وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه بوریتو

طرز تهیه بوریتو

بوریتو یک صبحانۀ معروف مکزیکی است که بسیار مقوی و خوشمزه می باشد. بوریتو را می توان فریز کرد، می توانیم آن را داخل فویل بپیچیم و داخل فریزر قرار دهیم. برای مصرف فویل را باز می کنیم و آن را به مدت 1:30 الی 2 دقیقه داخل ماکروویو می گذاریم و داغ سرو می کنیم. این غذا را در تمامی وعده ها می توان استفاده نمود.

مواد لازم بوریتو


نان پیتا     4 عدد
ژامبون بره     5 ورقه
کره     1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده     4 عدد
گوجه فرنگی ریز خرد شده     1 عدد کوچک
سالسای گوجه فرنگی برای سرو

بوریتو


 طرز تهیه بوریتو

    ژامبون ها را به مدت 4 الی 5 دقیقه داخل ماکروویو یا فر (البته احتیاج به زمان بیشتر دارد) می گذاریم تا کمی حالت کریسپی (ترد) پیدا کند و یا می توانیم آنها را کمی تفت دهیم. سپس آنها را به قطعات کوچک خرد می کنیم.
    در یک تابۀ مناسب، کره را می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود. تخم مرغ زده شده را داخل کرۀ داغ می ریزیم تا به حالت املت در آید. سپس گوجه فرنگی خرد شده و ژامبون های خرد شده را داخل آن می ریزیم. آنها را به مدت 30 ثانیه الی 1 دقیقه روی حرارت می گذاریم.
    نان های پیتا را باز می کنیم و داخل هر یک کمی از مخلوط تخم مرغ می ریزیم و آنها را، لوله کرده و با سالسا سرو می کنیم.

 

طرز تهیه بوریتو
 

نکات تکمیلی در مورد بوریتو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
بوریتو را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع