مواد لازم برای خوراک لپه و به تند
- لپه :200 گرم
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- پیاز ساطوری شده :یک عدد
- سیر ساطوری شده :2 حبه
- زنجفیل رنده شده :یک قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز:یک قاشق چایخوری
- زیره سبز:یک قاشق چایخوری
- زردچوبه :نصف قاشق چایخوری
- سیب زمینی :یک عدد
- به :یک عدد
- برنج پخته شده :یک پیمانه
- آب :600 سی سی
- عصاره سبزی گالینابلانکا:2 عدد
- آب لیمو ترش تازه :2 قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز خرد شده :1 قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی ریز:400 گرم
طرز تهیه خوراک لپه و به تند
لپه ها را، که از شب قبل خیس کرده ایم ، باروغن زیتون ، پیاز و سیر تفت می دهیم تا پیازهانرم شود، سپس سیب زمینی را به قطعات درشت خرد کرده و به همراه گوجه فرنگی و زیره ، زردچوبه و فلفل قرمز راافزوده و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود، آنگاه آن را از روی حرارت برداشته و زنجفیل ، آب لیموترش و تخم گشنیز را به آن افزوده و مخلوطمی کنیم . در آخر آن را در ظرف کشیده و به همراه برگ گشنیز تازه تزیین و میل می کنیم .
نکات تکمیلی در مورد خوراک لپه و به تند
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
خوراک لپه و به تند را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .