مواد لازم دمی چشم بلبلی :
- لوبیا چشم بلبلی :1 پیمانه یا 150 گرم
- برنج :3 پیمانه یا 480 گرم
- شوید خرد شده :2 پیمانه یا 200 گرم
- آب:5 پیمانه 800 میلی لیتر
- روغن : ½ پیمانه یا 75 گرم
- نمک :به میزان لازم
طرز تهیه دمی چشم بلبلی :
لوبیا چشم بلبلی را چند ساعت در آب خیس کنید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید. بعد در کمی آب و نمک بپزید.
برنج را بشویید و با 5 پیمانه آب و کمی نمک به مدت 2 ساعت خیس دهید . سپس برنج را در قابلمه ای بریزد و مقداری روغن داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب برنج بجوشد و جذب برنج شود.
در هنگام تبخیر آب برنج ، لوبیای پخته شده و شوید خرد شده را هم به قابلمه برنج اضافه کنید. و وقتی آب برنج کاملا جمع شد ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و روی در قابلمه دم کنی بگذارید تا برنج کاملا دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد دمی چشم بلبلی
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
دمی چشم بلبلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .