مواد لازم برای چاهان
- میگو :10 عدد
- برنج پخته شده :یک پیمانه
- نخودفرنگی پخته شده :یک پیمانه
- روغن :به میزان لازم

طرز تهیه چاهان :
ابتدا برنج را بشویید و بپزید ، نخود فرنگی را با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.
سپس میگوها را پاک کرده و با روغن سرخ کنید. برنج پخته و نخود فرنگی را افزوده و خوب مخلوط کنید.
چاهان را در ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد چاهان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
چاهان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .