طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون و قارچ
سالاد ماکارونی، پیش غذای خوشمزه و مجلسی است که به سرعت طبخ می شود و می توان آن را در مهمانی ها بخصوص در جشن تولد ها و مراسمات عصرانه تهیه نمود. در این بخش از آشپزخانه پلاس وی ساده ترین روش تهیه سالاد ماکارونی بدون مرغ و گوشت با ژامبون را آموزش می دهیم، این غذای خوشمزه و پرطرفدار را سریع تهیه کرده و در مهمانیها و جشنهای تولد به عنوان یکی از اجزای اصلی میز شام سرو نمایید.
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون(4 نفر)
مواد لازم | میزان لازم |
ماکارونی (فرم دار) | 1 لیوان |
ژامبون مرغ | 100 گرم |
ژامبون گوشت | 100 گرم |
قارچ (درشت) | 5 عدد |
پیازچه | 2 عدد |
نخود فرنگی | 1.5 فنجان |
جعفری (ساطوری شده) | 1 قاشق غذا خوری |
خیارشور | 7 عدد |
گوجه فرنگی گیلاسی | به مقدار لازم |
کره | به مقدار لازم |
سس مایونز | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون
1. درون قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
2. ماکارونی ها را به همراه مقداری نمک و کمی آبلیمو و کمی روغن داخل قابلمه بریزید.
3. پس از گذشت 7 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را داخل آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید.
4. ماکارونی ها را کنار بگذارید تا آب اضافی شان خارج شود.
5. نخودفرنگی را با مقداری آب و نمک بپزید و درون آبکش بریزید.
6. قارچ را خرد کنید.
7. فلفل دلمه ای و پیازچه را نیز نگینی خرد نمایید.
8. خیارشور را نگینی ریز کنید.
9. ژامبونها را به شکل دلخواه برش بزنید.
10. در تابه ای کمی کره ریخته و قارچ خرد شده را در مقداری کره و آبلیمو سرخ کنید.
11. در ظرفی جداگانه فلفل دلمه ای و پیازچه را با مقداری کره یا روغن سرخ کنید.
12. ماکارونی های آبکش شده را به فلفل دلمه ای و پازچه افزوده و مقداری تفت دهید.
13. در یک کاسه بزرگ و جادارتمام مواد؛ ماکارونی همراه پیازچه و فلفل دلمه ای، قارچ، خیارشور، نخود فرنگی، ژامبون و... را مخلوط نمایید.
14. سس مایونز و جعفری خرد شده را به همراه مقداری آبلیمو به مواد اضافه کنید.
15. کمی نمک و فلفل به سالاد ماکارونی بیافزایید.
16. سالاد ماکارونی را حداقل 1ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
17. روی سالاد گوجه گیلاسی ریخته و برای سرو آماده کنید.
نکات مهم در طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون
- ماکارونی سالاد ماکارونی این است که نباید خیلی نرم و له شود و باید حالت خود را حفظ کند.
- افزودن 1 قاشق چایخوری روغن مایع به ماکارونی به دلیل این است که ماکارونی هنگام جوش خوردن به هم نچسبند و خمیر نشوند.
- در صورت تمایل مقداری ذرت پخته هم به سالاد اضافه کنید.
- ذرت و نخود فرنگی را می توانید خودتان به صورت آبپز تهیه کنید یا اینکه به صورت کنسروی استفاده کنید.
- هنگام افزودن سس، مواد را آرام هم بزنید تا خرد یا له نشوند زیرا ظاهر سالاد خراب می شود.
- اگر می خواهید سالاد را چندین ساعت بعد سرو کنید سس آنرا یک ساعت قبل از سرو اضافه کنید تا تازگی خود را حفظ کند.
- برای تهیه سس سالاد به صورت رژیمی می توانید به جای استفاده از سس مایونز از روغن زیتون به همراه فلفل سیاه و آب لیمو ترش استفاده کنید.