مواد لازم کلم و هویج سرخ شده با لیمو
- هویج رنده شده : 2 پیمانه
- کلم برگ سفید ریزی خرد شده :6 پیمانه
- پودر گشنیز :¾ قاشق سوپخوری
- برگ گشنیز تازه خرد شده : نصف پیمانه
- دانه زیره سبز : ½ 1 قاشق چای خوری
- آب لیمو ترش تازه : 3 قاشق سوپخوری
- فلفل تند سبز : ½ از یک عدد
- دانه خرد شده فلفل سیاه : ½ قاشق سوپخوری
- شکر دانه ریز : ½ 1 قاشق چایخوری
- نمک : ½ 2 قاشق چای خوری
- روغن گیاهی : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه کلم و هویج سرخ شده با لیمو
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و یک قاشق چایخوری دانه زیره سبز را در آن بریزید و به مدت 3 تا 5 دقیقه آن را مدام هم بزنید.
تا زیره ها شروع به دود کردن کنند و رنگ آنها قهوه ای شود.بعد زیره ها را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.بعد آن را داخل آسیاب بریزید تا به صورت پودر در بیاید.
تابه ی بزرگ دیگری را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و با دو قاشق روغن بقیه دانه زیره سبز را به همراه دانه فلفل سیاه و پودر گشنیز به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا رنگ دانه زیره قهوه ای شود.
بعد فلفل تند را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و حدود 1 دقیقه به سرخ کردن مواد ادامه دهید تا صدای آن بلند شود و شروع به نرم شدن بکند.
سپس هویج و کلم خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا با بقیه مواد به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزند و هر از گاهی آن را هم بزنید تا کلم حالت پژمرده گی پیدا کند درحدی که قابل جویدن باشد.
پس از پختن کلم و هویج زیره آسیاب شده را به همراه نمک و شکر اضافه کنید و 30 ثانیه ای آنها را هم بزنید.سپس زیر شعله را خاموش کنید و در مرحله آخر آب لیمو ترش و برگ گشنیز را به مواد اضافه کنید .خوراکتان را تست کنید و هر طور که دوست داشتید به صورت سرد یا گرم سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کلم و هویج سرخ شده با لیمو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کلم و هویج سرخ شده با لیمو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .