مواد لازم برای ساندویچ بوقلمون با سس پنیر
- گوشت بوقلمون دودی :3 پیمانه
- شیر :¼1 پیمانه
- آب مرغ :¼1 پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده :¼1 پیمانه
- جعفری تازه خرد شده :¼ پیمانه
- ژامبون گوشت :5 ورقه
- نان تست :4 تکه
- گوجه فرنگی :یک عدد
- پیاز :یک عدد
- آرد :2 قاشق غذاخوری
- نمک :به مقدار لازم
- فلفل :به مقدار لازم
- سس خردل :به مقدار دلخواه
- کره :به مقدار دلخواه
طرز تهیه ساندویچ بوقلمون با سس پنیر
ابتدا پیاز خرد شده را داخل تابه ای بریزید و با کمی کره سرخ کنید..در ادامه 2 قاشق آرد بریزید و تفت دهید ، حالا آب مرغ و شیر را افزوده و شعله را زیاد کنید تا بجوشد، سپس شعله را کم کنید.
مواد را دائما هم بزنید و اجازه دهید آب آن کم شده و به غلظت برسد. سپس نمک و فلفل را افزوده و شعله را خاموش کنید.، یک پیمانه پنیر پارمزان رنده شده بریزید و همه مواد را خوب مخلوط نمایید.
در این فاصله نان ها را تست کرده و در سینی فر قرار دهید .با یک قاشق روی هرکدام از آن ها مقداری سس خردل بمالید، سپس مقداری از سس پنیر را بریزید و در نهایت یک حلقه گوجه قرار دهید.
گوشت بوقلمون را به شکل نوارهای باریک خرد کرده و با باقی مانده سس پنیری تفت دهید .سپس روی هر ساندویچ مقداری بوقلمون قرار داده و پنیر پارمزان بپاشید.
ساندویچ ها را برای چند دقیقه گریل کنید تا پنیر آب شود.در این فاصله ژامبون ها را به همراه کمی کره داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سرخ شود.
سپس ژامبون های سرخ شده را روی ساندویچ قرار داده و با سس دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ بوقلمون با سس پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ساندویچ بوقلمون با سس پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .