مواد لازم ساندویچ شنیسل پنیری
- شنیسل مرغ :500 گرم
- روغن گیاهی :2 قاشق غذاخوری
- نمک درشت و فلفل آسیاب شده :به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای ورقه شده چند رنگ :2 عدد
- پیاز قرمز بزرگ :1 عدد
- سیر نازک ورقه شده :4 حبه
- پنیر پارمژان ورقه یا رنده شده :200 گرم
- نان باگت 20 سانتی :4 عدد
- سس مایونز :¼ پیمانه
طرز تهیه ساندویچ شنیتسل پنیری
ابتدا کف سینی فر یک ورقه آلومینیوم پهن کنید ، شنیسل ها را با نمک و فلفل مزه دار کرده و با روغن گیاهی چرب نمایید.
سینی را در فر قرار داده و اجازه دهید شنیسل ها برای 6 تا 8 دقیقه کباب شود.
در این فاصله فلفل دلمه ای ، پیاز و سیر را ورقه ای خرد کرده و کنار بگذارید.
شنیسل ها را از فر خارج کرده و به ظرف دیگری منتقل نمایی ، سبزیجات ورقه ای شده را داخل سینی بریزید و روی آنها کمی نمک و فلفل بپاشید و در فر قرار دهید تا کمی برشته و کبابی شوند.
برای این کار 7 تا 9 دقیقه زمان لازم است.
در این میان شنیسل ها را ورقه ای خرد کرده و داخل سبزیجات کباب شده بریزید و روی آن پنیر را بپاشید و مجدد سینی را در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و سطح آن طلایی شود. (2 تا 4 دقیقه)
در این فاصله نان را گرم کرده و مخلوط مرغ و سبزیجات را داخل آن بریزید و با سس مایونز میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ شنیسل پنیری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ساندویچ شنیسل پنیری را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .