وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

سرطان | درمان سرطان با القای به خودکشی!

سرطان | درمان سرطان با القای به خودکشی!

کلمه سرطان بدترین و تلخ ترین کلمه برای اکثر افراد که همه یاد دردهای شدید و شاید حتی مرگ می افتند اما برای بیماران سرطانی هم درمان پیدا شد.

راهی برای درمان سرطان به نام قاتل بیولوژیکی

محققان استرالیایی موفق به کشف راه حلی شده اند که با کمک آن می توانند سلول های سرطانی را وادار به خودکشی کنند

 

درمان بیماران سرطانی

محققان استرالیایی موفق به کشف راه حل جدیدی شده اند که می تواند گام موثری در درمان سرطان ها باشد. محققان در این روش به فعال کردن پروتئینی به اسمBack پرداختند که آن را با نام قاتل بیولوژیکی یا القای پیام خودکشی به سلول های پیر یا غیرفعال نیز می شناسند.

سرطان

خودکشی سلول های سرطانی

راس کلاک، یکی از محققان شرکت کننده در این پروژه می گوید:«ما وقتی متوجه شدیم روش جدیدی برای فعال کردن پروتئین Back یافته ایم، بسیار هیجان زده شدیم». Back، پروتئینی است که در روند مرگ از پیش تعیین شده سلول ها که به آن خودکشی سلولی یا Apoptosis گفته می شود، دخالت دارد.

Apoptosis فرآیندی طبیعی برای حذف سلول های ناخواسته در بدن است، اما زمانی که فرآینده های کنترلی بدن دچار مشکل شوند، سلول های سرطانی شکل می گیرند که به سرعت تکثیر و در بدن پخش می شوند.

محققان استرالیایی با استفاده از ساختار سه بعدی پروتئین Back موفق به کشف آنتی بادی خاصی شده اند که در صورت اتصال به پروتئین Back می تواند آن را فعال کند. این فعال سازی می تواند تجمعات سلولی غیرعادی و بی رویه را برای دریافت و القای پیام خودکشی شناسایی کند.

محققان استرالیایی معتقدند، تاکنون روش های بسیاری برای فعال شدن پروتئین Back و همینطور فعال سازی روند خودکشی سلول های سرطانی ارائه شده اند، اما در این روش جدید، آنها با استفاده از یک آنتی بادی موفق به انجام چنین کاری شده اند که می تواند گام جدیدی در درمان سرطان باشد.

محققان پیش از این، رده پروتئینی جدیدی را با نام BH3-only proteins برای فعال سازی پروتئین back پیشنهاد داده بودند که با کشف این آنتی بادی ، روش جدیدی پیش روی آنها قرار گرفت تا در گام بعدی از روش هایی مانند دارو رسانی نوین ، آنتی بادی کشف شده را با هدف فعال سازی پروتئین Back به سمت بافت های سرطانی هدایت کنند.

محققان در گام بعدی ، این دارو را در مدل های حیوانی و سپس در مدل های انسانی مورد آزمایش و بررسی قرار خواهند داد.

نتایج این مطالعه در مجله Nature Communications به چاپ رسیده است.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع