مواد لازم سس تارتار
- سس مایونز : 1 پیمانه
- خیار شور : 2 ق غ
- پیاز رنده شده : 1 ق غ
- آب لیموی زرد : 2 ق غ
- نمک درشت :به مقدار لازم
- جعفری تازه : 2 ق غ
- کیپر :1 ق غ
- فلفل سیاه آسیابی : به مقدارلازم
طرز تهیه سس تارتار
برای تهیه سس تارتار باید همه مواد را در یک کاسه مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدستی به و جود بیاید.
فقط در ریختن مقدار نمک دقت کنید تا بخاطر وجود خیارشور سس شور نشودبعد سس را داخل شیشه های در دار بریزید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با هم ترکیب شود.
خوردن این سس در کنار انواع غذاهای دریایی بسیار لذت بخش است.
نکات تکمیلی در مورد سس تارتار
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه