وی فور یو
7 ماه پیش / خواندن دقیقه

سس سالاد ژاپنی | طرز تهیه “سس سالاد ژاپنی”

سس سالاد ژاپنی | طرز تهیه “سس سالاد ژاپنی”

سس ژاپنی برای سالادهای دریایی یا روی نودل استفاده می شود. روش تهیه “سس سالاد ژاپنی” را در آشپزخانه پلاس وی بیاموزید.

 مواد لازم سس سالاد ژاپنی

  • پیاز ریز خرد شده :70 گرم
  • روغن کنجد :1 قاشق غذاخوری
  • روغن دانه انگور :1 قاشق غذاخوری
  • سرکه برنج :2 قاشق غذاخوری
  • سس سویا :3 قاشق غذاخوری
  • شکر :½ قاشق چای خوری
  • پودر دانه خردل :  ¼ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه  :به اندازه لازم

سس سالاد ژاپنی

طرز تهیه سس سالاد ژاپنی

پیاز خرد شده ، سرکه برنج ، روغن دانه انگور ، روغن کنجد ، پودر دانه خردل ، شکر ، سس سویا و نمک و فلفل سیاه را در یک ظرف در دار بریزید و خوب هم بزنید تا نمک در آن حل شود.

بعد 2 قاشق غذاخوری آب به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید و نمک آن را تست کنید. سس آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

سس سالاد ژاپنی

نکات تکمیلی در مورد سس سالاد ژاپنی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع