مواد لازم سس سالاد ژاپنی
- پیاز ریز خرد شده :70 گرم
- روغن کنجد :1 قاشق غذاخوری
- روغن دانه انگور :1 قاشق غذاخوری
- سرکه برنج :2 قاشق غذاخوری
- سس سویا :3 قاشق غذاخوری
- شکر :½ قاشق چای خوری
- پودر دانه خردل : ¼ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه :به اندازه لازم
طرز تهیه سس سالاد ژاپنی
پیاز خرد شده ، سرکه برنج ، روغن دانه انگور ، روغن کنجد ، پودر دانه خردل ، شکر ، سس سویا و نمک و فلفل سیاه را در یک ظرف در دار بریزید و خوب هم بزنید تا نمک در آن حل شود.
بعد 2 قاشق غذاخوری آب به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید و نمک آن را تست کنید. سس آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد سس سالاد ژاپنی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .