مواد لازم سوپ پنیر کانادایی
- شیر:3 پیمانه
- آرد :¾ پیمانه
- پنیر چدار :½1 پیمانه
- نان تست :3 تکه
- عصاره مرغ :1 لیتر
- کرفس :1 ساقه
- پیاز:1 عدد
- هویج :1 عدد
- کره :1 قاشق چای خوری
- پاپریکا :½ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه :½ قاشق چای خوری
طرز تهیه سوپ پنیر کانادایی
ابتدا نان جوها را در سایزهای 1.5 سانتی متری برش بدهید و سپس پوست هویج و پیاز را گرفته و در اشکال مکعبی خرد کرده و همچنین ساقه کرفس را خرد کنید.
حال دمای فر را در درجه 375 سانتی گراد قراردهید و بعد قطعات نان روگن را تا جایی که کامل تست شوند داخل فر بگذارید.
همزمان با تست شدن نان ها حدودا 15 دقیقه کرفس،پیاز و هویج را با استفاده از غذاساز مخلوط کرده و بعد کره را در یک ظرف مناسب آب کنید و سپس مخلوط سبزیجات را به آن بیافزایید.
به مدت 5 دقیقه همه مواد را با هم دیگر سرخ کنید.
در این مرحله آرد را کم کم به آب مرغ افزوده و هم بزنید تا گلوله گلوله نشود و بعد به ماهیتابه ای که سبزیجات در آن قرار دارد اضافه کنید و مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید.
پس از مدت زمان تعیین شده پاپریکا،شیر و فلفل سیاه را افزوده و مجدد 10 دقیقه دیگر این مخلوط را در حرارت ملایم قرار دهید تا بپزید.
و در نهایت سوپتان را از روی حرارت برداشته و پنیر را به آن افزوده و آن را هم بزنید تا با هم زدن پنیر کاملا داخل سوپ ذوب شود.
حل می توانید سوپ را در کاسه ای سرو کرده و روی آن نان های جو تست شده قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ پنیر را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .