مواد لازم برای تهیه سس هریسا
- سیر له شده :3 حبه
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- پودر زیره سبز:½ قاشق چای خوری
- پودر زیره سیاه :1 قاشق چای خوری
- پودر تخم گشنیز:1 قاشق چای خوری
- فلفل چیلی قرمز خشک :10 تا 12 عدد
- نمک : ½ قاشق چای خوری
طرز تهیه سس هریسا
فلفل چیلی های خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانههای داخل و ساقه اش را بگیرید.
بعد از آبکشی فلفل ها آنها را به همراه روغن زیتون ، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند.این سس را میتوانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.
نکات تکمیلی در مورد سس هریسا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه