وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

سوپ بذرک | طرز تهیه “سوپ بذرک” غذای آذربایجانی

سوپ بذرک | طرز تهیه “سوپ بذرک” غذای آذربایجانی

“سوپ بذرک” یک سوپ انرژی زای آذربایجانی است که می توانید در ادامه مطالب دستور تهیه آن را مشاهده کنید

مواد لازم برای سوپ بذرک

  • بذرک : 200 گرم
  • آرد گندم : 200 گرم
  • آب : یک لیتر
  • روغن یا کره : به مقدار لازم
  • شیره انگور در صورت تمایل : 150 گرم
سوپ بذرک

طرز تهیه سوپ بذرک

تخم بذرک را داخل آسیاب کن بریزید و کاملا پودرش کنید .سپس با آرد گندم مخلوط کنید.

قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط پودر بذرک و آرد را داخل آن تفت دهید و بعد داخل آن یک لیتر آب بریزید تا بجوشد.

بعد از به جوش آمدن آب ،حرارت را کم کنید تا سوپ جا بیفتد . سوپ آماده شده را داخل ظرف مورد نظرتان بکشید و  روی آن مقداری کره یا روغن بریزید و اگر دوست داشتید از شیره انگور هم میتوانید استفاده کنید و داخل سوپ بریزید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ بذرک

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ بذرک را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع