مواد لازم برای سوپ بلغور
- پیاز : 1 عدد
- بلغور :یک فنجان
- نخود پخته شده :یک فنجان
- لوبیا چیتی :یک فنجان
- غوره :نصف فنجان
- بادمجان نگینی شده :1 عدد
- لوبیا سبز:نصف فنجان
- نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی : به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ بلغور
ابتدا پیاز ها را تفت داده و سپس بلغور را افزوده و با 1 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بلغور به طور کامل بپزد پس از اینکار لوبیا و نخود پخته شده را اضافه کرده و بادمجان های نگینی سرخ شده و لوبیا سبز را نیز به ترتیب افزوده و اجازه دهید تا بطور کامل جا افتاده شود.
در نهایت غوره ها داخل سوپ بریزید تا طعم آن را ترش مزه کند حتی در صورت تمایل و بر حسب ذائقه تان آب مرغ نیز می توانید به این غذا بیافزایید .
نکات تکمیلی در مورد سوپ بلغور
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
سوپ بلغور را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .